Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

ΟΤΕ ΤV - Παρουσιάζει τη νέα κινηματογραφική εκπομπή Buzz

tags :
ΟΤΕ ΤV - Παρουσιάζει τη νέα κινηματογραφική εκπομπή Buzz
To Buzz θα ενημερώνει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV για όλα όσα συμβαίνουν στο διεθνές star system, αλλά και για τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές
Η πρώτη κινηματογραφική εκπομπή του ΟΤΕ TV, Buzz, με τον Γιώργο Σατσίδη κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 2 Μαρτίου στο OTE CINEMA 1HD, προσφέροντας στους συνδρομητές του OTE TV ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του σινεμά, της τηλεόρασης και της showbiz.
Με λαμπερές ανταποκρίσεις από το κόκκινο χαλί των κορυφαίων κινηματογραφικών διοργανώσεων, αποκλειστικές συνεντεύξεις με αστέρες του Χόλυγουντ, ρεπορτάζ από τα παρασκήνια blockbuster ταινιών και δημοφιλών σειρών και ολοκληρωμένη κάλυψη από τις ταινίες που στηρίζει ως συμπαραγωγός ο OTE TV, το Buzz θα ενημερώνει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV για όλα όσα συμβαίνουν στο διεθνές star system, αλλά και για τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές.
Η πρώτη εκπομπή του Buzz, μεταξύ άλλων, φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Τομ Ράιλι, πρωταγωνιστή της βραβευμένης με 2 Emmy σειράς Da Vinci’s Demons, όπου ο Ράιλι υποδύεται τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι σε νεαρή ηλικία. Ο πρώτος κύκλος της σειράς προβλήθηκε πέρυσι από το κανάλι FOX στον OTE TV, ενώ το Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα και ο 2ος κύκλος, αμέσως μετά την Αμερική.   
Το Buzz θα προβάλλεται κάθε Κυριακή και Τετάρτη στις 20.30, με δύο διαφορετικά επεισόδια.
Ο OTE TV συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμα των κινηματογραφικών του καναλιών προσφέροντας μία συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία στους συνδρομητές του. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης