Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Emporiki Bank: Νέος καταθετικός λογαριασμός «Emporiki Για το Παιδί μου»

tags :
Emporiki Bank: Νέος καταθετικός λογαριασμός «Emporiki Για το Παιδί μου»
Η Εμπορική Τράπεζα δημιούργησε το νέο καταθετικό λογαριασμό «Emporiki Για το Παιδί μου», εμπλουτίζοντας τη σειρά των καταθετικών της προϊόντων και προσφέροντας τη δυνατότητα σε γονείς ή κηδεμόνες να συμβάλουν στην κάλυψη των μελλοντικών αναγκών των παιδιών τους.
Ο λογαριασμός ταμιευτηρίου «Emporiki Για το Παιδί μου» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών και παρέχει σταθερό και εγγυημένο επιτόκιο 3% έως και 10 χρόνια, για ποσά έως €30.000, ενώ για ποσά άνω των €30.000 εφαρμόζονται τα εκάστοτε ισχύοντα επιτόκια του απλού Ταμιευτηρίου.
Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα απεριόριστου αριθμού καταθέσεων ανέξοδα, χωρίς ελάχιστο και μέγιστο ποσό κατάθεσης είτε μέσω των καταστημάτων της Εμπορικής είτε μέσω πάγιας εντολής, αλλά και άμεσης ρευστότητας εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης (και υπό τους όρους που αναγράφονται στη σύμβαση).
Στα μοναδικά χαρακτηριστικά του λογαριασμού περιλαμβάνεται και η δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής του πρώτου συνδικαιούχου από ατύχημα, αποδίδοντας στο παιδί επιπλέον ποσό ίσο με το υπόλοιπο του λογαριασμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης