Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Και τα βραβεία πηγαίνουν στον… ΟΤΕ TV!

tags :
Και τα βραβεία πηγαίνουν στον… ΟΤΕ TV!
Πλούσιο αφιέρωμα για την εβδομάδα 5-11 Δεκεμβρίου 2013
Εβδομάδα των ευρωπαϊκών Όσκαρ ξεκινάει στον OTE TV, με πλούσιο αφιέρωμα σε ταινίες που έχουν διακριθεί στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου, αλλά και τη μετάδοση της φετινής τελετής απονομής στο Βερολίνο, αποκλειστικά στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.
Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τρία από τα κορυφαία blockbusters του 2013 κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand.      
Αυτή την εβδομάδα, στο Κύπελλο Ελλάδας, φαβορί και αουτσάιντερ βάζουν τις βάσεις για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αποκλειστικά στον OTE TV. Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου, στις 17.30, και στις  20.00 ο Παναθηναϊκός αναμετράται με τον Ηρακλή Ψαχνών. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά στο OTE SPORT 4.
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 19.30, οι διώκτες της Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα, Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν, ξεκαθαρίζουν τις διαφορές τους σε ένα σπουδαίο ντέρμπι στο Signal Iduna Park, μόνο για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV (OTE SPORT 3HD).
Επίσης, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 19.00, πάλι στο OTE SPORT 3HD, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά, σε υψηλή ευκρίνεια, μία από τις πιο κλασικές αναμετρήσεις του NBA, ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με σπουδαία ιστορία, τους New York Knicks και τους Boston Celtics.
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου, με προβολές ταινιών που έχουν διακριθεί στο θεσμό, αλλά και τη μετάδοση της φετινής απονομής, μπορούν να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα μόνο οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, στο OTE CINEMA 1HD.
Μεταξύ άλλων, το κανάλι θα προβάλει σε α’ τηλεοπτική προβολή την Χιονάτη (Βραβείο Κοστουμιών), ασπρόμαυρη, εκδοχή του γνωστού παραμυθιού, που θριάμβευσε και στα ισπανικά Γκόγια με 10 βραβεία (Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, 21.00) και, επίσης σε α’ προβολή, το δράμα Πίσω από τους Λόφους (Βραβείο Σεναρίου) του Ρουμάνου Κριστιάν Μουντζίου (4 Μήνες, 3 Εβδομάδες, 2 Μέρες), το οποίο κέρδισε και τα βραβεία σεναρίου και γυναικείων ερμηνειών στο περσινό φεστιβάλ Κανών (Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, 21.00). Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση θα προβληθεί και η βιογραφία της πολιτικής φιλοσόφου Hannah Arendt, που έχει χαρίσει στην πρωταγωνίστρια, Μπάρμπαρα Σούκοβα, δύο βραβεία μέχρι τώρα και μία υποψηφιότητα για τα φετινά Ευρωπαϊκά Βραβεία (Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, 21.00). Επίσης, θα προβληθεί το Melancholia του Λαρς Φον Τρίερ (Βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Φωτογραφίας & Παραγωγής), με την Κίρστεν Ντάνστ και την Σαρλότ Γκέινσμπουργκ, που απέσπασε συνολικά πάνω από 30 διεθνείς βραβεύσεις (Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, 21.00).
Η 26η απονομή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου στο Βερολίνο, θα προβληθεί αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στις 21.00.  
Μεγάλες πρεμιέρες αυτή την εβδομάδα επιφυλάσσει και η υπηρεσία OTE Cinema On Demand. Στις 9 Δεκεμβρίου διατίθεται στην υπηρεσία το blockbuster Παγκόσμιος Πόλεμος Z του Μαρκ Φόρστερ, όπου ο Μπραντ Πιτ προσπαθεί να αναχαιτίσει μία παγκόσμια επιδημία ζόμπι. Πρεμιέρα κάνει επίσης στις 7 του μήνα ο Μοναχικός Καβαλάρης του Γκορ Βερμπίνσκι (δημιουργού της τριλογίας των Πειρατών της Καραϊβικής) με τον Τζόνι Ντεπ, ενώ από τις 5 Δεκεμβρίου οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να δουν την τρομακτικότερη ταινίας της χρονιάς, το Κάλεσμα, του Τζέιμς Γουάν.        
Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στις 21.00, ξεκινάει στο FOX, ο πολυαναμενόμενος 2ος κύκλος του Elementary, μοντέρνας εκδοχής του Σέρλοκ Χολμς, με τον Τζόνι Λι Μίλερ και την Λούσι Λιού. Πρεμιέρα επίσης για τον 3ο κύκλο του Once Upon a Time (Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, 21.00) και τον 6ο κύκλο του Castle (Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 21.50) στο FOX Life, μέσα από τον ΟΤΕ TV.      
«Της Κυρίας το Κάγκελο»… στο 6o επεισόδιο του «Δια Ταύτα», τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 22.00, αποκλειστικά στο OTE CINEMA 2, όπου μαζί με το Λάκη Λαζόπουλο οι συνδρομητές του OTE TV θα απολαύσουν τις Μαρία Γεωργιάδου, Παναγιώτα Βλαντή και  Ευαγγελία Μουμούρη.
Επίσης, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου (18.00, ΟΤΕ CINEMA 1HD), θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για το πώς γυρίστηκε η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη, Μικρά Αγγλία, με συμπαραγωγό τον ΟΤΕ TV, το οποίο υπογράφει ο γιός του σκηνοθέτη, Αλέξανδρος.   
Ξεκινάει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 08.45, στο Disney Junior ο 3ος κύκλος της βραβευμένης εκπαιδευτικής σειράς Τέχνη για τα Παιδιά, ενώ η υποψήφια για Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, Μουλάν, θα προβληθεί την ίδια ημέρα στο ίδιο κανάλι, στις 10.25.
Ένα συναρπαστικό δίωρο αφιέρωμα στο κλασικό βιβλίο επιστημονικής φαντασίας The War of the Worlds του βρετανού H.G. Wells, το οποίο περιγράφει τις καταστροφικές επιθέσεις εξωγήινων στη Γη, θα προβάλλει σε πρώτη προβολή την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, το
HISTORY HD. Με τίτλο Ο Πόλεμος των Κόσμων 1913-1917, το αφιέρωμα συνδυάζει στοιχεία μυθοπλασίας και επιστημονικής φαντασίας με πραγματικά γεγονότα, αρχειακό υλικό και μαρτυρίες από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.    
Τη συναυλία του Jon Bon Jovi στην Αυστραλία, για το άλμπουμ Lost Highway, θα προβάλει αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 21.00, το κανάλι iConcerts HD, που μεταδίδεται μόνο στον OTE TV.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης