Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέο καινοτόμο προϊόν από την SCA Hygiene Products

tags :
Νέο καινοτόμο προϊόν από την SCA Hygiene Products
H SCA Hygiene Products, παραμένοντας πιστή στο όραμα της για παροχή καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων στον καταναλωτή, εμπλουτίζει τα προϊόντα της ZEWA, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία των επώνυμων χαρτικών οικιακής και ατομικής χρήσης, με το νέο Zewa Car Box, το πρώτο προϊόν για χρήση εντός αυτοκινήτου.
Το Zewa Car Box αποτελεί μία ιδιαίτερα πρακτική συσκευασία, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοκίνητο, με δυο τρόπους ανοίγματος, ώστε να τοποθετείται είτε στο ταμπλό είτε στο πλαϊνό μέρος της πόρτας και να διευκολύνει τους οδηγούς. Παράλληλα, το Zewa Car Box, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των premium 3-φυλλων επιτραπέζιων χαρτομάντιλων, προσφέρεται σε δύο σχέδια και χρώματα, ώστε να ταιριάζει με τους διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων στα ταμπλό των αυτοκινήτων.
Η μάρκα ZEWA καταγράφει δυναμική πορεία στην ελληνική αγορά, σημειώνοντας αύξηση του όγκου πωλήσεων τόσο στο σύνολο όσο και σε επιμέρους κατηγορίες των προϊόντων. Συγκεκριμένα, στο 10μηνο του 2013, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καταγράφεται αύξηση πωλήσεων κατά 24% στο χαρτί υγείας με την αγορά στο 14%, κατά 6% στο χαρτί κουζίνας με την αγορά στο 1% και κατά 9% στα χαρτομάντιλα με την αγορά στο 7%. Πρόκειται για τις σημαντικότερες κατηγορίες, καθώς αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% της αξίας του συνόλου της αγοράς χαρτικών.
Η καινοτομία, παράλληλα με την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων με στόχο την ανταπόκριση στις ανάγκες των καταναλωτών, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την SCA Hygiene Products, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 25 χρόνια, προσφέροντας σήμερα περισσότερους από 300 κωδικούς και προϊόντα και σημειώνοντας θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και επιτυγχάνοντας αύξηση στα μερίδια αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης