Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Δείπνο με στυλ… με δύο νέες προτάσεις τραπεζαρίας από την entos!

tags :
Δείπνο με στυλ… με δύο νέες προτάσεις τραπεζαρίας από την entos!
Δύο ολοκαίνουργια μοντέλα τραπεζαρίας από την entos έρχονται να προσθέσουν design στο χώρο σας, για δείπνα με… στυλ!
Τα μοντέλα SINAI και SPICY χαρακτηρίζονται από το μοναδικό μοντέρνο σχεδιασμό τους και αποτελούν ιδανική επιλογή για ενιαίους χώρους καθιστικού, σε εξαιρετικές τιμές.
- Τραπέζι τραπεζαρίας SINAI απευθύνεται σε εκείνους που είναι λάτρεις του minimal και της μοντέρνας γραμμής. Ο λιτός σχεδιασμός του με βάση από ανοξείδωτο ατσάλι και η ουδέτερη high gloss απόχρωση, το καθιστούν ιδανική πρόταση για διαφορετικά στυλ σαλονιών. Διατίθεται σε διαστάσεις 160x80 cm.  
- Το τραπέζι τραπεζαρίας SPICY επίσης σε high gloss απόχρωση, αποτελεί μια ακόμα νέα επιλογή, που συνδυάζει το design με την χρηστικότητα. Είναι εξαιρετικά λειτουργικό & πρακτικό, καθώς διαθέτει 2 πρόσθετα καπάκια που επιτρέπουν την επέκταση του είτε στα 180 cm, είτε ακόμη και στα 240 cm. Ο λιτός σχεδιασμός και η πρακτική του διάσταση (120x80 cm) διευκολύνουν τη χρήση του και ως τραπέζι κουζίνας. Διατίθεται σε διαστάσεις 120(180/240)x80 cm.
Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα entos και ολοκληρώστε την τραπεζαρία σας με ιδιαίτερα κομμάτια αισθητικής που θα δώσουν νέα διάσταση στις οικογενειακές αλλά και στις στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης με φίλους...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης