Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Διάκριση της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. στο θεσμό True Leaders

tags :
Διάκριση της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. στο θεσμό True Leaders
Το τιμητικό βραβείο “True Leader  2012” απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. σε ειδική τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου. Η εταιρία αναδείχθηκε ως  πραγματικός ηγέτης στον κλάδο της για τη διαχείριση και ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού της, το θετικό της οικονομικό απολογισμό για το 2012 και την υψηλή πιστοληπτική της ικανότητα. 
«Η σημερινή διάκριση αποτελεί μία αναγνώριση και δικαίωση των προσπαθειών της εταιρίας Παπαδοπούλου η οποία με παρουσία 91 χρόνων στην ελληνική αγορά κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των καταναλωτών. Συνεχίζουμε να προχωράμε με αποφασιστικά και σταθερά βήματα στο δρόμο της ανάπτυξης προσφέροντας καινοτόμα, ασφαλή και γευστικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, αναζητώντας νέες ευκαιρίες και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές μας» δήλωσε σχετικά η κα Βάσω Ρασσιά, Marketing Manager της εταιρίας Παπαδοπούλου, η οποία παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας.
Στη διοργάνωση απονεμήθηκαν βραβεία σε 35 εταιρίες και 8 ομίλους που κατέχουν κορυφαία θέση στον κλάδο τους και καταφέρνουν, παρά την οικονομική ύφεση και το δυσμενές κλίμα της εγχώριας επιχειρηματικότητας, να ανταποκριθούν στα τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια που έχει θέσει η ICAP: κερδοφορία, αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού, πιστοληπτική ικανότητα και τα επίπεδα ΕBITDA των επιχειρήσεων.
Η εκδήλωση απονομής τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, και πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο ICAP, τη μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Οργανισμό Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή αρμόδια αρχή, παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης