Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Cosmote: Απεριόριστη επικοινωνία προς όλους με τα νέα προγράμματα συμβολαίου

tags :
Cosmote: Απεριόριστη επικοινωνία προς όλους με τα νέα προγράμματα συμβολαίου
Απεριόριστη επικοινωνία προς όλα τα δίκτυα προσφέρει η COSMOTE με τα νέα προγράμματα συμβολαίου «COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ προς όλους». Έτσι, οι συνδρομητές της COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστη ομιλία και SMS προς όλους, αλλά και απεριόριστο σερφάρισμα στο Internet από το κινητό τους.
Με την προσθήκη των προγραμμάτων «COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ προς όλους», η πιο ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων της αγοράς, τα «COSMOTE AΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ», εξελίσσεται και παρέχει ακόμη περισσότερες λύσεις οικονομίας για κάθε ανάγκη επικοινωνίας, καθώς προσφέρει, ανάλογα με το πάγιο, προγράμματα για:
•    απεριόριστη επικοινωνία προς όλη την COSMOTE,
•    απεριόριστη επικοινωνία προς όλη την COSMOTE και όλα τα Σταθερά, αλλά και
•    απεριόριστη επικοινωνία προς ΟΛΑ τα Δίκτυα
Ακόμη μεγαλύτερη οικονομία απολαμβάνουν οι συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, καθώς μπορούν επιπλέον να αποκτήσουν:
•    δωρεάν Smartphone συσκευές μέσα από μία μεγάλη ποικιλία,
•    έκπτωση στο πάγιο που φτάνει έως και 30%,
•    επιπλέον έκπτωση έως 20% σε οικογενειακό πακέτο.
Όλα τα παραπάνω προνόμια, σε συνδυασμό με τις απίστευτα υψηλές ταχύτητες που προσφέρει το 4G δίκτυο της COSMOTE, μετατρέπουν το σερφάρισμα μέσω κινητού, σε μια εντυπωσιακή εμπειρία.
Η νέα καμπάνια της COSMOTE που παρουσιάζει τα νέα προγράμματα «COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ προς όλους» είναι διαθέσιμη στο www.youtube.com/cosmote.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης