Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

To Ιούνιο - Ιούλιο του 2013 η νομική συγχώνευση της Εθνικής με την Eurobank - Διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας των δύο τραπεζών

To Ιούνιο - Ιούλιο του 2013 η νομική συγχώνευση της Εθνικής με την Eurobank - Διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας των δύο τραπεζών
Τον Ιούνιο ή το αργότερο, τον Ιούλιο, του 2013 αναμένεται να επιτευχθεί η νομική συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank, ενώ η λειτουργική συγχώνευση επίκειται να επέλθει λίγο αργότερα.
Ειδικότερα, κατά την διάρκεια συνάντησης των εργαζομένων της Eurobank τόσο με τον κ. Τουρκολιά(Εθνική Τράπεζα) όσο και τον κ. Νανόπουλο(Eurobank), κατέστη στο επίκεντρο η διασφάλιση του προσωπικού των δύο τραπεζών αλλά και η ομαλή συνύπαρξή τους.
Αναφορικά με τον εν λόγω θέμα, ο κ. Τουρκολιάς διαμήνυσε πως «η πλήρωση των θέσεων του νέου οργανισμού θα γίνει από στελέχη και των δύο Τραπεζών με απόλυτα διαφανή διαδικασία και θέσπιση αξιοκρατικών κριτηρίων, ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο η εμπειρία και οι ικανότητες όλων των υπαλλήλων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης