Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τα μέτρα των 11,5 δις - Σύσκεψη υπό τον Αντώνη Σαμαρά στο υπουργείο Οικονομικών το απόγευμα

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τα μέτρα των 11,5 δις - Σύσκεψη υπό τον Αντώνη Σαμαρά στο υπουργείο Οικονομικών το απόγευμα
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 4 το απόγευμα σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη, του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου κ. Γ. Μέργου, του επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Π. Τσακλόγου και των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων του υπουργείου Οικονομικών.
Μετά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η αναζήτηση για το πρόγραμμα περικοπών των 11,5 δισ. ευρώ θα συνεχισθεί εντατικά μέχρι το τέλος Αυγούστου, ώστε να εξευρεθεί το καταλληλότερο μίγμα των επιμέρους μέτρων.
Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα, για να μείνει η Ελλάδα μέσα στο παιχνίδι, θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να προχωρήσει στην λήψη των άμεσων και αναγκαίων διαρθρωτικών μέτρων.
Ο κ. Στουρνάρας εξήγησε ότι δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, είναι αδύνατο να μην θιγούν μισθοί, συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα και να μην μειωθεί το προσωπικό στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης