Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

Επιτάχυνση της ανακεφαλαιοποίησης των κυπριακών τραπεζών ζητά η Τρ. Κύπρου για να αρθεί η αβεβαιότητα στις αγορές

tags :
Επιτάχυνση της ανακεφαλαιοποίησης των κυπριακών τραπεζών ζητά η Τρ. Κύπρου για να αρθεί η αβεβαιότητα στις αγορές
Την επιτάχυνση των διεργασιών για την ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών ζητά η Τράπεζα Κύπρου, μετά το πέρας της μαραθώνιας (διήρκησε 7 ώρες) συνεδρίασης του διοικητικού της συμβουλίου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τρ. Κύπρου "το Διοικητικό Συμβούλιο κρίνει ότι θα πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την οριστικοποίηση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών για άρση της αβεβαιότητας στις αγορές, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους φορείς, συμπεριλαμβανομένων της Τρόικα, της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και του Υπουργείου Οικονομικών".
"Όσον αφορά πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τις διοικήσεις των τραπεζών, το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει οποιαδήποτε ανεξάρτητη έρευνα από τις αρμόδιες Εποπτικές Αρχές και διαβεβαιώνει ότι θα συνεργαστεί πλήρως για την ολοκλήρωσή της", σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης