Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

ΕΒΖ: Κέρδη 11,3 εκατ. ευρώ το α' 3μηνο του 2012 - Μειωμένος κατά 12,6% ο τζίρος

ΕΒΖ: Κέρδη 11,3 εκατ. ευρώ το α' 3μηνο του 2012 - Μειωμένος κατά 12,6% ο τζίρος
Κέρδη 11,3 εκατ. ευρώ παρουσίασε η Ε.Β.Ζ. το εννεάμηνο χρήσης 2011/2012 έναντι ζημιών 9,9 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Το αντίστοιχο μέγεθος για τον Όμιλο ανήλθε σε κέρδη 26,7 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 8 εκατ. ευρώ.
Ο κύκλος των εργασιών της Ε.Β.Ζ. ανήλθε σε 127,7 εκατ. ευρώ μειωμένος κατά 12,6% έναντι της αντίστοιχης περσυνής περιόδου. Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου (συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών εταιρειών της Σερβίας) ανήλθε σε 170,4 εκ. ευρώ μειωμένος κατά 11,8% έναντι της περσυνής περιόδου.
Το Μικτό Περιθώριο Κέρδους της Ε.Β.Ζ. ανήλθε σε 16,12% έναντι -3,83% της περσινής περιόδου. Το αντίστοιχο μέγεθος για τον Όμιλο ανήλθε σε 23,91% έναντι 7,81% της περσινής περιόδου.
Τα Αποτελέσματα Προ Φόρων της Ε.Β.Ζ. ανήλθαν σε κέρδη 6,5 εκ. ευρώ έναντι ζημιών 20,3 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περσυνής περιόδου, παρουσιάζοντας θετικό πρόσημο για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια. Το αντίστοιχο μέγεθος για τον Όμιλο ανήλθε σε κέρδη 7,3 εκ. ευρώ έναντι ζημιών 5,2 εκατ. ευρώ της περσινής περιόδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης