Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

Σχέδιο για την ανάπτυξη στην Ελλάδα θα παρουσιάσει αύριο ο Barroso

Σχέδιο για την ανάπτυξη στην Ελλάδα θα παρουσιάσει αύριο ο Barroso
Σημαντικές προσπάθειες θα πρέπει να καταβληθούν για να ενισχυθεί η αναπτυξιακή προσπάθεια της Ευρώπης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jose M. Barroso.
Την Τετάρτη από το Στρασβούργο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα παρουσιάσει σχέδιο για την ανάπτυξη στην Ελλάδα, το οποίο αναμένεται να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επικέντρωση των κοινοτικών χρηματοδοτήσεων από το ΕΣΠΑ σε πολιτικές υπέρ της απασχόλησης, την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με πρόσβαση σε δανεισμό, καθώς και την υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής.
Επιπλέον, αναμένεται να παρουσιάσει αναλυτικά τις ώς σήμερα αποφάσεις της Επιτροπής για την Ελλάδα, αλλά και τους τομείς στους οποίους η ελληνική οικονομία έχει σημαντικά βελτιωθεί. Αναμένεται επίσης να σκιαγραφήσει τα επόμενα βήματα και να εξηγήσει αναλυτικά ότι αν η Ελλάδα τα ακολουθήσει πιστά, θα καταφέρει περί το 2015 να επιστρέψει για δανεισμό στις αγορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης