Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

ΤΑΙΠΕΔ: 17 επενδυτές εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ

ΤΑΙΠΕΔ: 17 επενδυτές εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ
Συνολικά 17 επενδυτές από 12 τουλάχιστον χώρες οι 7 εκτός Ευρωζώνης εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ιδιωτικοποίηση του ομίλου ΔΕΠΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος έληξε σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 και ώρα 19.00.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση "καταρχήν ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για την ΔΕΠΑ και τον ΔΕΣΦΑ ξεχωριστά αλλά και τον Όμιλο ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ. Το μέγεθος και η ποιότητα του ενδιαφέροντος αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα, η οποία εισέρχεται πραγματικά σε μια νέα φάση οικονομικών εξελίξεων, καθώς και επιβράβευση των προσπαθειών του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου".
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ σε προσεχή συνεδρίαση του, θα αξιολογήσει την εκπλήρωση των τυπικών και ουσιαστικών προϋποθέσεων και θα ανακοινώσει ποιοι από τους ενδιαφερόμενους θα κληθούν να υποβάλλουν ενδεικτικές προσφορές.
Όσοι από τους ενδιαφερόμενους προεπιλεγούν αφού υπογράψουν το σχετικό Σύμφωνο Εμπιστευτικότητας, θα λάβουν το Ενημερωτικό Δελτίο καθώς και τα έγγραφα για την υποβολή Ενδεικτικών Προσφορών", αναφέρει επίσης στην ανακοίνωσή του το ΤΑΙΠΕΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης