Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

Juncker: Ενδεχόμενη υποβάθμιση της Ελλάδας σε Selective Default είχε προβλεφθεί κατά το σχεδιασμό του PSI

tags :
Juncker: Ενδεχόμενη υποβάθμιση της Ελλάδας σε Selective Default είχε προβλεφθεί κατά το σχεδιασμό του PSI
Μία ισχυρή συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στο πρόγραμμα απομείωσης του ελληνικού δημοσίου χρέους (PSI) αναμένει ο επικεφαλής του Eurogroup Jean Claude Juncker, σύμφωνα με ανακοίνωσή του μετά την υποβάθμιση της Ελλάδας από την S&P. 
Σχολιάζοντας την κίνηση του οίκου αξιολόγησης, ο Juncker διαβεβαίωσε ότι «ενδεχόμενη υποβάθμιση της Ελλάδας στη βαθμίδα SD είχε προβλεφθεί και ληφθεί υπόψη κατά το σχεδιασμό του PSI».
Ακόμη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «περιμένω ισχυρή συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στο PSI και σημειώνω την πρόθεση του S&P να αναβαθμίσει την αξιολόγηση μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής των ομολόγων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης