Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

Fehrenbach της Bosch: Να εκδιωχθεί η Ελλάδα από το ευρώ

Fehrenbach της Bosch: Να εκδιωχθεί η Ελλάδα από το ευρώ
Να εκδιωχθεί η Ελλάδα από την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση εάν δεν το κάνει με τη θέλησή της φέρεται να δηλώνει σε άρθρο του που πρόκειται να δημοσιευτεί την Παρασκευή ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας συσκευών Bosch, Franz Fehrenbach.
Σε ιδιαιτέρως προκλητικούς τόνους ο Γερμανός μάνατζερ τονίζει μάλιστα ότι το ελληνικό σύστημα είναι «σάπιο» και αποτελεί ένα δυσβάσταχτο βάρος για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ζητά αλλαγή της συνθήκης της ΕΕ ώστε να επιτραπεί η έξοδος της χώρας μας από το ευρώ.
«Ένα ενιαίο νόμισμα μπορεί να λειτουργήσει μόνο με κοινούς φόρους, προϋπολογισμό και οικονομικές πολιτικές, και οι ασθενέστερες χώρες θα χρειαστεί να παραμείνουν εκτός αυτών των τακτικών για αρχή», αναφέρει και τονίζει ότι «δεν μπορούμε να αποφύγουμε μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης