Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

Στα 1,30 δολ βλέπει το ευρώ η Nomura στο δ' 3μηνο

tags :
Στα 1,30 δολ βλέπει το ευρώ η Nomura στο δ' 3μηνο
Σε καθοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τη διαμόρφωση της ισοτιμίας ευρώ - δολαρίου προχώρησε η Nomura, υπό το βάρος των ανησυχιών για τις διαστάσεις της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους.
Καθώς η οριστική λύση για την κρίση χρέους δεν λέει να έρθει, οι αναλυτές του οίκου εκτιμούν ότι στο τέταρτο τρίμηνο του 2011 το ευρώ θα έχει υποχωρήσει στο 1,30 έναντι του δολαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι πρότερη εκτίμηση του οίκου τοποθετούσε στο 1,40 την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου στο τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Αντίστοιχα, η Nomura υποβαθμίζει τις εκτιμήσεις της και για την πορεία της ισοτιμίας στερλίνας - δολαρίου, την οποία βλέπει στο 1,53 στο τέταρτο τρίμηνο, έναντι πρότερης εκτίμησης για διαμόρφωσή της στο 1,65.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης