Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα της Επ. Κεφαλαιαγοράς για τις συναλλαγές της Εθνικής με την Alpha bank

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα της Επ. Κεφαλαιαγοράς για τις συναλλαγές της Εθνικής με την Alpha bank
«Η έρευνα για τις συναλλαγές της Εθνικής τράπεζας με την Alpha Bank είναι σε πλήρη εξέλιξη για το διάστημα που διεξήχθησαν οι συνομιλίες μέχρι και την γνωστοποίηση της φιλικής πρότασης συγχώνευσης που δημοσιοποιήθηκε από την Εθνική τράπεζα προς την Alpha Bank. Εάν και εφόσον προκύψουν οποιεσδήποτε ενδείξεις θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις που ορίζει η χρηματιστηριακή νομοθεσία».
Αυτό δήλωσε αποκλειστικά στο www.bankingnews.gr πηγή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά και με την ανακοίνωση της Alpha Bank για την Morgan Stanley.
H ίδια πηγή τόνισε ότι δεν μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε σχόλιο για την ανακοίνωση της Alpha Bank αν και επεσήμανε ότι ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν έχουν συμβεί με ξένους θεσμικούς επενδυτές να προβαίνουν σε αγορές μετοχών και να ανακοινώνουν το ποσοστό τους χωρίς να έχουν από πρίν ενημερώσει την εκδότρια εταιρία.
Σε κάθε περίπτωση η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ελέγχει όλη τη διαδικασία και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο.

Ανέστης Ντόκας
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης