Τελευταία Νέα
Οταν μιλούν οι αριθμοί

Κόλαφος η αναφορά του ελεγκτή κ. Ντάβου για τον Μαρινόπουλο, απίστευτα πράγματα...

tags :
Κόλαφος η αναφορά του ελεγκτή κ. Ντάβου για τον Μαρινόπουλο, απίστευτα πράγματα...
Οι καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του Μαρινόπουλου για τα εκατομμύρια ευρώ που "φυγάδευσε" ο επιχειρηματίας μέσω off-shore εταιρειών, φαίνεται ότι έχει βάση, με όλα τα σχετικά τα στοιχεία να βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης, μετά από την αναφορά του ελεγκτή Παναγιώτη Ντάβου. 

'Οπως χαρακτξηριστικά υποστηρίζει ο κ.Ντάβος :-

"Τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία ανέρχονται τουλάχιστον σε 866 εκατ. ευρώ και όχι στα... 279 εκατ. ευρώ. Τουτέστιν είναι κατά 210% ή υπερδιπλάσια αυξημένα συγκριτικά με αυτά που αναφέρονται στην αίτηση κατά παράβαση του νόμου (άρθρο 100 παράγραφος 2 περί παρουσίασης των προτεινόμενων μέτρων για την αντιμετώπιση της οικονομικής αδυναμίας), αποκρύπτοντας σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία είναι ικανά να καλύψουν εξαιρετικά μεγαλύτερο ποσό υποχρεώσεων των πιστωτών".

Και συνεχίζει ο κ.Ντάβος:-

"Όλες οι πληροφορίες των σελίδων 57 έως και 61 περί κάλυψης των πιστωτών είναι εξαιρετικά εσφαλμένες και παρουσιάζουν παραπλανητικές πληροφορίες, καθώς οι πιστωτές μπορούν να καλυφθούν εξαιρετικά σημαντικότερα και από τις απαιτήσεις ύψους 498 εκατ. ευρώ. Ως εκ τούτου, η αίτηση έχει υποβληθεί κατά παράβαση του ν. 3588/2007 επί ποινή απαράδεκτου λόγω των παραπλανητικών της πληροφοριών".

Δείτε το χάρτη με τις εταιρείες: 








Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης