Τελευταία Νέα
Οταν μιλούν οι αριθμοί

KAΡΑΤΖΗΣ: Οδεύει για κερδοφορία ρεκόρ – Πάνω από τα €100 εκατ. τα ίδια κεφάλαια

tags :
KAΡΑΤΖΗΣ: Οδεύει για κερδοφορία ρεκόρ – Πάνω από τα  €100 εκατ. τα ίδια κεφάλαια

KAΡΑΤΖΗΣ: Οδεύει ολοταχώς για κερδοφορία ρεκόρ – Έσπασε πλέον και το φράγμα των €100 εκ. σε ίδια κεφάλαια



  • ΚΑΡΑΤΖΗΣ:

Έσπασε πλέον και το φράγμα των €100 εκ. σε ίδια κεφάλαια στο 6μηνο, αλλά συνεχίζει να διαπραγματεύεται χαμηλότερα του 50% της καθαρής του θέσης, όταν οδεύει ολοταχώς για κερδοφορία ρεκόρ κοντά στα €7 εκ., ενώ η κεφαλαιοποίηση σέρνεται στα €50 εκ.

Παράλληλα, οι υψηλότατες λειτουργικές ροές αναμένεται να μηδενίσουν σχεδόν τον καθαρό δανεισμό μέχρι τα τέλη του έτους. Ο όμιλος ευνοείται από τις χαμηλές τιμές πετρελαίου και το αυξημένο τουριστικό ρεύμα.

Σε αυτά τα πλαίσια η διοίκηση σχεδιάζει την επέκταση των παραγωγικών της εγκαταστάσεων, καθώς και της ξενοδοχειακής μονάδας Nana Beach, επενδύσεις οι οποίες μπορούν να αυτοχρηματοδοτηθούν πανεύκολα από τις υφιστάμενες λειτουργικές ροές…

Συνεχίζει να αποτελεί ερωτηματικό η επένδυση στην παραθαλάσσια έκταση των 130 στρεμμάτων στην Ιεράπετρα, για την οποία λήγει η εγκεκριμένη επιχορήγηση για την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας.

Με βάση τα παραπάνω, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μάλιστα το ενδεχόμενο, ο όμιλος να καταστεί  περισσότερο φιλικός μερισματικά στους πιστούς του μετόχου. Εξαίρετη επιλογή!!!!

(Ρ/Ε15: 7, P/BV6M15: 0,5)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης