Τελευταία Νέα
Οταν μιλούν οι αριθμοί

ΕΒΖ: Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

tags :
ΕΒΖ: Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
ΕΒΖ: Διαβάζουμε από το Δελτίο Τύπου της εταιρείας για την πορεία της στο πρώτο 6μηνο της χρήσης που λήγει στις 30.6.2015...

Τα καθαρά αποτελέσματα της εταιρίας μετά φόρων παρουσίασαν ζημίες 31.653,92 χιλ. έναντι ζημιών 19.123,07 χιλ.  της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Τα καθαρά αποτελέσματα του ομίλου μετά φόρων παρουσίασαν ζημίες 39.759,60 χιλ. έναντι ζημιών 14.364,60 χιλ. της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Σύμφωνα με την εταιρία, η Ε.Β.Ζ. λειτουργεί σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δυσμενές χρηματοοικονομικό περιβάλλον, που κατέστησε απολύτως αναγκαία την αναδιάρθρωση και προσαρμογή της στις νέες δύσκολες συνθήκες της αγοράς.

Η επίτευξη των στόχων των συγκεκριμένων δράσεων αναδιάρθρωσης που προβλέπει η εγκεκριμένη μελέτη βιωσιμότητας της εταιρίας όπως παρουσιάζονται στις Σημειώσεις των Οικονομικών Καταστάσεων της τρέχουσας περιόδου...

ΚΑΙ σε συνδυασμό με την σταθεροποίηση και βελτίωση των τιμών της ζάχαρης που βρίσκονται στα ιστορικά χαμηλότερα σημεία της αγοράς, την αναγκαία αναδιάρθρωση του υφιστάμενου δανείου της εταιρίας και την εξασφάλιση χρηματοδότησης, εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν στην ανάκαμψη της εταιρίας στο μέλλον.

ΔΗΛΑΔΗ κάνουν λόγο για ζημίες σχεδόν 40 εκατ. ευρώ στο 6μηνο και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Πως δηλ. από τα 250 εκατ. των ιδίων κεφαλαίων του ομίλου πριν μερικά χρόνια τώρα αυτός βρέθηκε σε ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ!! 

ΔΕΝ άφησαν δηλ. τίποτα όρθιο, ενώ στάθηκαν εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια πώλησης του πριν 5 και 6 χρόνια, καθότι - υποτίθεται - θα αποτελούσε ''έγκλημα''.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης