Τελευταία Νέα
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου απόλαυσε μια μαγική βραδιά στη Ρωμαϊκή Αγορά με την Αλεξάνδρα Γκράβας

tags :
Πλήθος κόσμου απόλαυσε μια μαγική βραδιά στη Ρωμαϊκή Αγορά με την Αλεξάνδρα Γκράβας
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε με θέρμη στη συναυλία της Αλεξάνδρας Γκράβας, χορηγός επικοινωνίας της οποίας ήταν το bankingnews.gr
Μια μαγευτική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου απόλαυσε το κοινό στη Ρωμαϊκή Αγορά, το οποίο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη συναυλία της μεσόφωνου Αλεξάνδρα Γκράβας, σε τραγούδια από την Ελλάδα, το Μεξικό, την Κίνα, τον Λίβανο, τη Γαλλία, τη Γερμανία κ.α.
Πρόκειται για τόπους στους οποίους η διάσημη λυρική ερμηνεύτρια έχει δώσει συναυλίες, ενσωματώνοντας στο ρεπερτόριο της τραγούδια τους, δίπλα σε παραδοσιακά ελληνικά, καθώς και μεγάλων Ελλήνων συνθετών που συμπεριλαμβάνει πάντα στο πρόγραμμα της.
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε με θέρμη στη συναυλία της Αλεξάνδρας Γκράβας, χορηγός επικοινωνίας της οποίας ήταν το bankingnews.gr.
Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Γερμανία από γονείς Έλληνες μετανάστες, βίωσε ταυτόχρονα δύο εντελώς διαφορετικές κουλτούρες: στο σχολείο με γερμανική κλασσική μουσική και στο σπίτι με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Χατζιδάκι και άλλων Ελλήνων συνθετών.
Όσο αφορά την ταυτότητά της παραδέχεται πως νιώθει ως «μια Ευρωπαία με ελληνική καρδιά».
Για τη συναυλία της στη Ρωμαϊκή Αγορά η ερμηνεύτρια δήλωσε ενθουσιασμένη:
«Ας μην ξεχνάμε τη μοναδική συναυλία που είχε δώσει ο Μάνος Χατζιδάκις στη Ρωμαϊκή Αγορά, από την οποία κυκλοφόρησε και ο σχετικός δίσκος, με αγαπημένα τραγούδια του από το 1947-1985, που έχει μείνει κλασικός στην ελληνική δισκογραφία».
Στη συναυλία συμμετείχαν οι μουσικοί: Δημήτρης Κουζής (βιολί), Γιάννης Γιοβάνος (τσέλο), Βιβή Γκέκα (μαντολίνο), Πέτρος Μπούρας (πιάνο, μουσική επιμέλεια).

Χορηγοί της βραδιάς ήταν οι REAL CONSULTING, TELE TRANS, ATHOS ASSET MANAGEMENT, CLAYTON EURO RISK, APPRECOT, PALMIE BISTRO, RESET CONSULTANTS, MOVE ART, VAP LAW OFFICES, ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ και Χορηγοί Επικοινωνίας οι ΕΡΤ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7 FM, ΤΡΙΤΟ 90,9 FM, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, bankingnews.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης