Τελευταία Νέα
Πολιτισμός

Εκδόσεις Λιβάνη: Παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Αστερίου «Καρτερώντας την Άνοιξη» το Σάββατο 3 Ιουνίου

tags :
Εκδόσεις Λιβάνη: Παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Αστερίου «Καρτερώντας την Άνοιξη» το Σάββατο 3 Ιουνίου
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η κα Ελένη Κυλίκογλου, Αφηγήτρια Λογοτεχνικών Κειμένων
Ο Εκδοτικός Οργανισµός Λιβάνη και το Πολιτιστικό Σωµατείο «ΦΑΙΑΚΩΝ ΕΝΩΣΗ, ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ -ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ» έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Αστερίου «Καρτερώντας την Άνοιξη».
Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, στις 19:00, στην Αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ.: Κώστας Καρούσος, πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, Κριτικός Λογοτεχνίας, Εικαστικός, και Αγάθη Μαρκάτη, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, Μελετήτρια της Ελληνικής Λογοτεχνίας, Επισκέπτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής (Ο.Σ.Κ.Α), «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», κ. Γιάννης Παργινός.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η κα Ελένη Κυλίκογλου, Αφηγήτρια Λογοτεχνικών Κειμένων.
Μετά το πέρας της παρουσίασης, η χορωδία της Ομοσπονδίας Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής «ΦΑΙΑΚΩΝ ΩΔΗ», υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Γιάννη Θεοδωρόπουλου, θα τραγουδήσει παραδοσιακά επτανησιακά τραγούδια.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης