Τελευταία Νέα
Video

Eκδηλώσεις μνήμης για τον Παύλο Φύσσα

tags :
«Ο αγώνας κατά του φασισμού δεν τελείωσε», διαμηνύει η μητέρα του Παύλου Φύσσα, σχεδόν ένα χρόνο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του γιού της

Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, 6 μ.μ συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας στην Π. Τσαλδάρη και πορεία στους δρόμους του Κερατσινίου. Την ίδια μέρα, μετονομάζουμε την Π. Τσαλδάρη σε «Οδό αντιφασίστα Παύλου Φύσσα». Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν νωρίτερα στα σχολεία.
Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη, μεγάλη συναυλία των φίλων του Παύλου και της πρωτοβουλίας «Δεν Ξεχνάμε» με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών, στο Σύνταγμα 5 μ.μ
Κυριακή 21 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ αντιφασιστική συνέλευση, εκδηλώσεις και συναυλία του συντονισμού των συλλογικοτήτων με τους Εncardia, Φωτεινή Βελεσιώτου, Νατάσσα Μποφίλιου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιθούν στο πάρκο Σελεπίτσαρι (Αμφιάλη) και η συναυλία στο 3ο Λύκειο, δίπλα στο πάρκο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης