Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι μόνον για την πάρτη τους(!)…

tags :
Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι μόνον για την πάρτη τους(!)…
Μυστήριο η λύση του γρίφου για τους πολλούς, πανεύκολη για τους μυημένους.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι μόνον για την πάρτη τους(!)…

Μετοχή - φαινόμενο αυτή των ΠΛΑΚΡ όπου παρά τα άριστα χαρακτηριστικά της σε όλους τους τομείς προσέγγισης δεν μπορεί να συγκεντρώσει το επενδυτικό ενδιαφέρον των θεσμικών χαρτοφυλακίων που την αγνούν επιδεικτικά σε κάθε κίνηση τους είτε μέσω εκθέσεων- καλύψεων από τα εσωτερικά τμηματα ανάλυσης που διαθέτουν είτε μέσω τοποθετήσεων στη μετοχή τους. Μυστήριο η λύση του γρίφου για τους πολλούς, πανεύκολη για τους μυημένους.

Με 3-2-0 στις τελευταίες πέντε παρουσίες της η μετοχή της CENER και η τιμή από τα 0,9900-1,0000 έκλεισε χθες στα 1,0700 στο υψηλό της συνεδρίασης με 146.500 τεμάχια. Το 2018 θα είναι η χρονιά της, επιμένουν οι παρατηρητές του ομίλου Viohalco. Και μιας ο λόγος περί CENER, όποιος έχει βρει τον συγχρονισμό της κίνησης της στο ταμπλό πηγαίνει ταμείο σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τέσσερις σερί θετικές εμφανίσεις από την ΙΝΛΟΤ και από τα αποκαρδιωτικά των 0,9750-0,9900 βρέθηκε στα λιγότερο απογοητευτικά των 1,0500 ευρώ. Χαμηλό έτους 0,9750 (στις 20.11.2017) και υψηλό στα 1,3700 ευρώ προ 4μήνου. Από τα 0,7300 ευρώ της 2ας Φεβρ. 2017 ο ΙΚΤΙΝΟΣ βρέθηκε στα 2,3900 ευρώ προ δεκαημέρου. Λογικό είναι επομένως να σταματήσει, να διορθώσει και να ανασυντάξει τις δυνάμεις του.
Κλειδί το τέταρτο 3μηνο που δεν είναι και το καλύτερό του. Θα αργήσουμε πάντως να το μάθουμε, λίγο πριν το τέλος του Απριλίου 2018.

Και εδώ φρόντισαν οι αρμόδιοι του Χ.Α. να προστατεύσουν τον μικροεπενδυτή πελάτη τους. Νάναι καλά οι άνθρωποι, που φροντίζουν να μην κουράζονται τόσο πολύ τα ματάκια μας. Από την άλλη πλευρά 100% απαράδεκτοι είναι οι μεγαλομέτοχοι και οι διοικήσεις τους με το να μην δίνουν ένα guidance έστω, για την πορεία των χρηματοοικονομικών τους για το τρίτο τρίμηνο κι άλλο ένα για το τέταρτο (αυτό να το έδιναν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου). Να μας έλεγαν δηλ. πως εξελίσσονται τα κέρδη, τα ebitda, οι πωλήσεις, ο καθαρός δανεισμός και οι ταμειακές ροές τους.

Αλλά, θα μας πείτε… μα καλά σε ποιούς απευθύνεσθε; Και θα έχετε δίκηο. Αφού οι άνθρωποι είναι γεννημένοι μόνον για την πάρτη τους(!)… Πως και με ποιούς τρόπους θα τα κονομήσουν (κρυφά ή φανερά)
Κι ας πάνε οι μικρομέτοχοι τους να… (βάλτε όποιο ρήμα θέλετε). 
http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης