Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 3-0, σε εξέλιξη: Στο Κορωπί 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού!

tags :
ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 3-0, σε εξέλιξη: Στο Κορωπί 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «βράζει» μετά τη συντριβή της ομάδας, η οποία αποτελεί την κορυφή… του παγόβουνου σε όσα συμβαίνουν στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου και ήδη περισσότεροι από 200 οπαδοί έχουν έχουν συγκεντρωθεί έξω από το προπονητικό κέντρο των πράσινων στο Κορωπί και περιμένουν την άφιξη της αποστολής του «τριφυλλιού».

Το SentraGoal.gr βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει τις εξελίξεις…

Παρά την όποια πίκρα υπάρχει στις τάξεις του κόσμου μετά από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, τα πράγματα δεν έχουν ξεφύγει και πλέον αναμένονται εκεί άνθρωποι της διοίκησης ώστε να συζητήσουν μαζί τους.

«Δεν μπορεί να τρώμε τρία γκολ από τον Ολυμπιακό και να μη μιλάμε» αναφέρουν οι φίλοι της ομάδας που είναι στις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Και ακόμα συμπληρώνουν με τη δεδομένη αγανάκτηση πως: «έπρεπε να είχαν γίνει ήδη κινήσεις και η ομάδα να πάει πιο έτοιμη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» μετά την ήττα από τη Σταντάρ, με σύνθημα τους είχαν προειδοποιήσει τους παίκτες να κερδίσουν τον Ολυμπιακό αλλιώς να μην ξαναπατήσουν στη Λεωφόρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Αναμένονται οι Μπεργκ, Ζέκα και Λέτο

Όπως διέρρευσε στις εγκαταστάσεις αναμένεται να βρεθούν ο Κάρλος Ζέκα, ο Μάρκους Μπεργκ και ο Σεμπάστιαν Λέτο ώστε να συζητήσουν με τον κόσμο. Τα πράγματα παραμένουν ήμερα με τους φίλους της ομάδας ουσιαστικά να ζητούν να μιλήσουν με τους ανθρώπους της ομάδας για την επόμενη ημέρα.

Με ταξί οι παίκτες, στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Το πούλμαν του Παναθηναϊκού αποχώρησε από το φαληρικό γήπεδο λίγο μετά τις 11.15μ.μ. αλλά απέφυγε να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, υπό το φόβο των επεισοδίων, από τους συγκεντρωμένους οπαδούς. Ετσι οι παίκτες πήγαν κατευθείαν στο ξενοδοχείο και από εκεί, αναχώρησαν για τα σπίτια τους με ταξί…

Την οργή των οπαδών αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι Γιάννης Αλαφούζος, Χρήστος Παναγόπουλος και Σπύρος Βλάχος που σύμφωνα με πληροφορίες μεταβαίνουν στον Κορωπί προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο που περιμένει.



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης