Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Γιατί δεν έγινε ποτέ ένας διαγωνισμός στα εξοπλιστικά(;)- ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ξένοι και… λωποδύτες Έλληνες

tags :
Γιατί δεν έγινε ποτέ ένας διαγωνισμός στα εξοπλιστικά(;)- ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ξένοι και… λωποδύτες Έλληνες

Εκεί το… φαΐ το μοιράζουν μόνοι τους οι ξένοι, κι εμείς οι… μ…… πληρώνουμε!

ΔΕΝ μπορούμε να καταλάβουμε ΠΩΣ μια κυβέρνηση κάνει διαγωνισμό - τίμιο 100% - για την αδειοδότηση 4 πανελλήνιων καναλιών και δεν φροντίζει όχι βέβαια να «στήσει» το διαγωνισμό, όπως έκαναν όλες οι άλλες κυβερνήσεις, με ΟΛΟΥΣ τους διαγωνισμούς που έχουν γίνει στη χώρα, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο, αλλά τουλάχιστον να έχει βρει 2-3 φιλικά της πρόσωπα για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για να έχει και η Αριστερά τουλάχιστον μια φωνή στα ΜΜΕ…


ΓΙΑΤΙ τελικά όπως εξελίχτηκε ο διαγωνισμός, η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ και να είχε πάει καλά η διαδικασία του διαγωνισμού ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ούτε ένα φιλικό κανάλι…

ΚΑΙ μη μας πείτε πάλι καμιά σαχλαμάρα για τον Καλογρίτσα, γιατί αν ήταν δικός της, η κυβέρνηση θα είχε τουλάχιστον φροντίσει να «έβλεπε»  και να εξέταζε τα χαρτιά του και αν διαπίστωνε ότι κάπου δεν ήταν εντάξει ή να του τα «έφτιαχνε» με νόμιμο τρόπο, για να μην εκτεθεί, ή να του έλεγε να μη λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Ακόμα, αν ο Καλογρίτσας δεν είχε λεφτά, θα μπορούσε ίσως να έβρισκε κάποια άλλα, φιλικά της πρόσωπα, να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ή και να βοηθούσαν οικονομικά τον Καλογρίτσα!..

ΓΙΑ να μη συμβεί τίποτα από αυτά, φαίνεται ότι ναι μεν η κυβέρνηση δεν είχε αντίρρηση να λάβει ο Καλογρίτσας μέρος στον διαγωνισμό και ίσως να το χαιρόταν και κάποιοι παλιοί συναγωνιστές του, αλλά μάλλον… τζάμπα και χωρίς λόγο εκτέθηκαν σε αυτήν την ιστορία…

ΣΗΜΕΡΑ, όμως, θέλουμε να ρωτήσουμε τους Πασόκους και τους Νεοδημοκράτες, να μας πούνε ΠΟΤΕ έγινε στη χώρα ΕΝΑΣ, μόνο ΕΝΑΣ, τίμιος διαγωνισμός και σε ποιόν τομέα.

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι δεν ξέρουμε π.χ. ότι όλοι οι διαγωνισμοί για τα δημόσια έργα και τις κρατικές προμήθειες ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ;

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι δεν ξέρουμε, σε ποια γραφεία συναντιόνταν, οι μεγαλοεργολάβοι και οι μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου και ΜΟΙΡΑΖΑΝ τις δουλειές και κανόνιζαν ΠΟΣΗ μίζα θα έπαιρνε ο κάθε… αβανταδόρος, που θα συμμετείχε στους διαγωνισμούς, σαν λαγός για να ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου και να καλύπτουν δήθεν τους όρους των ψευτοδιαγωνισμών τους;

ΝΟΜΙΖΕΤΕ φίλοι αναγνώστες ότι για την «αγορά του αιώνα» σε πολεμικό υλικό, που στοίχισε στους φορολογούμενους δεκάδες δισεκατομμύρια, έκανε ο Ανδρέας κανένα διαγωνισμό; Τρελοί είστε; Ποτέ και από καμία κυβέρνηση δεν έγινε κανένας διαγωνισμός για εξοπλισμούς!

ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες των διαγωνισμών αυτών, πάντοτε τους κανονίζουν βάσει των συμφερόντων τους οι σύμμαχοί μας(!) και εμείς τα κορόιδα, οι σκληρά και άδικα φορολογούμενοι πληρώνουμε… Δουλεύουμε, σκιζόμαστε στη δουλειά, για να τρώνε οι ξένοι προστάτες μας.

ΛΕΝΕ π.χ. οι Αμερικανοί, από εμάς θα αγοράσετε τόσα F16, από τους Γάλλους θα πάρετε τόσα Mirage, από τους Γερμανούς τόσα τανκς, από τους Ολλανδούς τόσες φρεγάτες και από τους Άγγλους τόσους πυραύλους και πάει λέγοντας.

ΠΟΙΟΣ κανονίζει τις τιμές; Αυτό ρωτάτε; Καλά… μαλάκες είστε; Τις τιμές τις κανονίζουν οι… φίλοι και σύμμαχοι μας, μόνοι τους! Όσο θέλουν μας τα πουλάνε! Για ρωτήστε τον… Άκη!

ΟΙ φίλοι μας, μας φορτώνουν ό,τι άχρηστο πολεμικό υλικό διαθέτουν και βάζουν εμάς τα κορόιδα τους φορολογούμενους να πληρώνουμε.

ΟΙ Έλληνες πολιτικοί, για να εισπράττουν και αυτοί κάποιες μίζες οι άνθρωποί τους, όσοι είναι κλέφτες βέβαια, κάποιο «λόγο» έχουν μόνο στους… «εξοπλισμούς» των αεροπλάνων, των πλοίων  και των υποβρυχίων που αγοράζουμε… Όλα τα άλλα, τα κανονίζουν μεταξύ τους οι ξένοι, για να πληρώνουμε εμείς και να δουλεύουν τα εργοστάσια τους!

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ξένοι και… λωποδύτες Έλληνες, ΠΟΥ θα πάει; Κάποτε θα σας ξεφορτωθούμε για να ανασάνει ο ελληνικός λαός που τον έχετε ταράξει στην υπερφορολόγηση και στη νηστεία.

«Κ»



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης