Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Ούτε οι σύντροφοί του - Προτελευταίος και καταϊδρωμένος.

tags :
Ούτε οι σύντροφοί του - Προτελευταίος και καταϊδρωμένος.
Απόδειξη του πόσο συμπαθούν οι σύντροφοί του τον Νίκο Παππά, εκλεκτό του Αλ. Τσίπρα, είναι οι ψήφοι που πήρε στην ανάδειξη των νέων μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. Σε σύνολο 150 ψήφων, έλαβε 38 και κατάφερε, παρά το σιγοντάρισμα που του έκανε ο Πρωθυπουργός, να εκλεγεί... προτελευταίος και καταϊδρωμένος.

Πέρασε σε ψήφους μόνο τον Μπαλάφα και τη Βάκη που τερμάτισαν τελευταίοι. Οσον αφορά τη Ρένα Δούρου, αυτήν την τόσο επιτυχημένη περιφερειάρχη και διεκδικήτρια της αρχηγίας στον ΣΥΡΙΖΑ, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Κατάφερε, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε και για αυτήν ο κ. Τσίπρας, να συγκεντρώσει μόνο 40 ψήφους και να πλασαριστεί στις τελευταίες θέσεις μαζί με τον κ. Παππά.

***
Δεν γνωρίζω αν στενοχωρήθηκε ο κ. Τσίπρας που ο εκλεκτός του κ. Παππάς παρ' ολίγον να μην εκλεγεί στο Πολιτικό Συμβούλιο. Εκείνο το οποίο έμαθα είναι ότι οργίστηκε που ένας από τους μέντορές του, ο Αριστ. Μπαλτάς, παρότι τον πρότεινε, δεν εξελέγη στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. Ηρθε τελευταίος με μόνο επτά ψήφους. Πολύ κάτω βρέθηκε και η Ολγα Γεροβασίλη.



ΒΗΜΑτοδότης 



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης