Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΛΑΖΑΡΑΤΟΣ; Λευκή πετσέτα από Κοντομηνά-Βαρδινογιάννη;

tags :
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΛΑΖΑΡΑΤΟΣ; Λευκή πετσέτα από Κοντομηνά-Βαρδινογιάννη;

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΛΑΖΑΡΑΤΟΣ;

Λευκή πετσέτα από Κοντομηνά-Βαρδινογιάννη;

Σε περιοχή με συχνές επισκέψεις UFO o επιχειρηματίας του Alpha

ΚΑΘΩΣ στην Θεσσαλονίκη καταφθάνουν- λέει – Βρετανοί ειδικοί (… κάτι φίλοι του Κουρή από την Κεφαλλονιά) για να στήσουν το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη εντύπωση προκαλεί η λευκή πετσέτα που πέταξαν Κοντομηνάς και Βαρδινογιάννης για τον διαγωνισμό-φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών. Μέρες έχουμε να δούμε στα δελτία τον νομικό εκπρόσωπο του Alpha Πάνο Λαζαράτο ο οποίος μάς εξηγούσε τις μαιμουδιές που παρακολούθησε στο video των 66 ωρών που κατέγραψαν οι καμεράτες στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας. Το τελευταίο νέο που είχαμε για τον Κοντομηνά είναι ότι ο επιχειρηματίας βρίσκεται-σύμφωνα με τον Δήμο Βερρύκιο-κάπου στα Ουράλια για μπίζνες.


Τα Ουράλια φημίζονται για την “περιοχή-51”,την «βραχώδη ζώνη» που χωρίζει την Ευρώπη από την Ασία και η οποία βρίθει φημών για δεκάδες επισκέψεις UFO τα τελευταία 100 χρόνια.

Η πιθανότητα να έφτασε ως τα Ουράλια ο Κοντομηνάς για να σηκώσει δορυφόρο σε συνεργασία με εξωγήινους ελέγχεται για την ώρα. Αυτή η ορεινή περιοχή με την απόκοσμη ομορφιά της παρθένας άγριας φύσης, είναι γεμάτη από ιστορίες εξωγήινων καταστροφών και αινιγματικά φαινόμενα που προσελκύουν ουφολόγους και εξερευνητές των «ανεξήγητων φυσικών ανωμαλιών» απ’ όλο τον πλανήτη.



Η πρώτη αναφορά στα ιστορικά χρονικά για «συνάντηση με εξωγήινα όντα», καταγράφτηκε στα Ουράλια τον 18ο αιώνα, όταν άρχισε να αναπτύσσεται βιομηχανικά η περιοχή με τη δημιουργία αρκετών μεταλλουργικών εργοστασίων για την εκμετάλλευση των τεράστιων φυσικών πόρων της «βραχώδους ζώνης» (σ.σ. μιας από τις ονομασίες των Ουραλίων). Έχουν φτάσει μέχρι τις μέρες μας αρκετές καταγραφές για παράξενες πύρινες μπάλες που είχαν προκαλέσει πανικό μεταξύ των εργατών στα Ουράλια.

Κάποιο άλλοι, βασισμένοι σε πηγές από το αρχείο της Επιτροπής για τους μετεωρίτες της Ακαδημίας Επιστημών της ΕΣΣΔ, μας θυμίζουν ακόμη ότι έχει παρατηρηθεί πτώση ΑΤΙΑ σε σχήμα πούρου (του Μαντζουράνη θα ήταν) από ντόπιους κατοίκους, κοντά στην πόλη Καρπίνσκ (που βρίσκεται στις ανατολικές πλαγιές των Βορείων Ουραλίων, στην περιφέρεια Σβερντλόφσκ) το 1927.



Το πιο αινιγματικό συμβάν όμως στα Ουράλια, ήταν η μεγαλύτερη συντριβή -όπως λένε κάποιοι- ΑΤΙΑ που σημειώθηκε στην ΕΣΣΔ, το 1980 στην επαρχία Βερχοτούρσκι της περιφέρειας Σβερντλόφσκ, ανάμεσα στους οικισμούς Λιχάνοβα, Γκλαζουνόβκα, Κοσολμάνκα και Καρέλινο. Σύμφωνα με την υπόθεση του συμβάντος, αργά το βράδυ, τμήμα των δυνάμεων αντιαεροπορικής άμυνας της περιοχής, εντόπισε τρία ή τέσσερα UFO να πετάνε πάνω από τη ζώνη, ενώ ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος διαμέτρου περίπου 26 και ύψος περίπου 5 μέτρων, χτυπήθηκε από αντιαεροπορικά βλήματα και συντρίφθηκε στο έδαφος. Μέσα στο εξωγήινο αντικείμενο λένε ότι βρέθηκαν τα σώματα των δύο βιολογικών όντων διαστάσεων νάνων.



Το 1989, σύμφωνα με ουφολόγους από το Περμ, στο βόρειο τμήμα της ομώνυμης περιφέρειας, 100 km βόρεια από το Περμ, ένα δισκοειδές ΑΤΙΑ που έμοιαζε με ένα γιγάντιο μανιτάρι, διαμέτρου περίπου 12 μέτρων, έπεσε σε βαλτώδη περιοχή του τοπικού στρατιωτικού πολυγώνου. Οι πληροφορίες για τα παραπάνω γεγονότα είναι ελάχιστες, τα στοιχεία είναι απόρρητα και έτσι ό,τι διαδίδεται είναι στο επίπεδο των φημών, των υποθέσεων και των εικασιών.

Την ίδια στιγμή άλλες πληροφορίες θέλουν τον Σαββίδη να μην τα βρήκε τελικά με τους Βαρδινογιάννηδες και αίφνης επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο η τεχνογνωσία του καναλιού ITA8. Θα μπορούσε να είναι μια κάποια λύση.

Το ΙΤΑ8 (Ιδιωτική Τηλεόραση Αθηνών 8 VHF) ήταν τηλεοπτικός σταθμός που εξέπεμψε στην Αττική λίγο καιρό μετά την πτώση του κρατικού τηλεοπτικού μονοπωλίου, την περίοδο 1989-1994.
Αν και ο σταθμός δεν είχε σταθερό σήμα, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, από τις αισθησιακές ταινίες που μετέδιδε παράνομα με περιεχόμενο αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους, αργά τη νύχτα. Ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που προβάλλονταν τέτοιου τύπου ταινίες μέσω τηλεοράσεως.Το προγραμμα του αποτελουνταν κυριως απο προβολες ταινιων σε ποιοτητα vhs,γι’αυτο και συνηθως οταν ξεκινουσε μια ταινια ποτε δεν προβαλαν τους τιτλους αρχης,(πιθανον γιατι δεν ειχαν πληρωμενα πνευματικα δικαιωματα).

Εκτός από αισθησιακές ταινίες μετέδιδε και Ελληνικά λαϊκά τραγούδια. Πρωταγωνίστρια στο μουσικό πρόγραμμα του καναλιού ήταν η Τζίνα Βαρώνη κατά κόσμο Άννα Μαρώνη που φημολογείται πως διατηρούσε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού.Μαλιστα εκεινη την εποχη προβαλονταν σε αλλα καναλια και καποιες διαφημισεις των προιοντωνSLIM,(μασαζοκαλσον,αλοιφες,χαπια κτλ)για διαιτα,τα οποια διαφημιζε η τραγουδιστρια Τζινα Βαρωνη.
Ο σταθμός ανήκε στον καταστηματάρχη με είδη εξοπλισμού εστίασης Λεωνίδα Τούντα. Έκλεισε το 1994, όταν τη συχνότητά του κατέλαβε το νεοσύστατο συνδρομητικό κανάλι FilmNet.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης