Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Ουαλία: Με μία αντρίκια 100% εμφάνιση ρεζίλεψε τους πολυδιαφημισμένους σταρ του Βελγίου με 3-1

tags :
Ουαλία: Με μία αντρίκια 100% εμφάνιση ρεζίλεψε τους πολυδιαφημισμένους σταρ του Βελγίου με 3-1

Στους “4” η Ουαλία και κλάμα τα…εγγλεζάκια!

Edit This Post

02.07.2016 00:35 
Καλή ομάδα δεν είναι αυτή που έχει 11 καλούς παίκτες, αλλά 11 παίκτες που κάνουν μία καλή ομάδα…

Πολύ καλή ομάδα δεν είναι αυτή που έχει 11 πολύ καλούς παίκτες, αλλά 11 παίκτες που κάνουν μία πολύ καλή ομάδα…

—————————————-

Ζουν μοναδικές στιγμές… Η πρώτη ομάδα μετά την Σουηδία το 1992 που στο ντεμπούτο της σε Euro φτάνει σε ημιτελικά είναι η Ουαλία, η οποία χθες το βράδυ έστειλε στον…κουβά τους παίκτες του στοιχήματος και ευχαρίστησε τους λάτρεις των outsiders με μία αντρίκια 100% εμφάνιση ρεζιλεύοντας τα… πολυδιαφημισμένα του Βελγίου με 3-1(!).

Εξαιρετική παρουσία από τους παίκτες του Κρις Κόλμαν, οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν και τελικά μπλόκαραν τα αστέρια των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι μάλιστα προηγήθηκαν.

Εξαιρετικός ο Ράμσεϊ, από τον οποίο ξεκίνησαν τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο γκολ, μεγάλη εμφάνιση και οι Άσλεϊ Γουίλιαμς και Ρόμπσον-Κανού. Βοήθησε χωρίς να ξεχωρίσει ιδιαίτερα αυτή την φορά ο Μπέιλ. Κι αυτό κάνει την νίκη της Ουαλίας ακόμα πιο εμφατική…

Τα κενά στην άμυνα του Βελγίου ήταν πάρα πολλά και οι ουαλοί τα εκμεταλλεύτηκαν. Διακιολογίες για τις βελγικές πριμαντόνες δεν χωρούν…

Μεγάλη η επιτυχία για τους «ΔΡΑΚΟΥΣ», οι οποίοι τώρα θα συναντήσουν την μέχρι στιγμής ομάδα – καφενείο του Φερνάντο Σάντος, Πορτογαλία. Πολύ αρνητικό τώρα για τους Ουαλούς το γεγονός ότι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών ένας από τους καλύτερους παίκτες του EURO2016 o Ράμσεϊ αλλά και ο Μπεν Ντέιβις.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το ματς, το οποίο είχε εξαιρετικό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 7′ οι Βέλγοι έχασαν μεγάλη τριπλή ευκαιρία και έξι λεπτά αργότερα έκαναν το 1-0 με εντυπωσιακό σουτ του Ναϊνγκολάν εκτός περιοχής.

Η Ουαλία άργησε να συνέλθει και για περίπου δέκα λεπτά ακόμα έδειχνε προβληματική. Ωστόσο, στο 26′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νιλ Τέιλορ και τέσσερα λεπτά μετά ισοφάρισε σε 1-1. Σκόρερ από κόρνερ του Ράμσεϊ ο Άσλεϊ Γουίλιαμς με καρφωτή κεφαλιά.

Εκεί άλλαξε όλο το παιχνίδι. Οι Ουαλοί πήραν ψυχολογία και ταυτόχρονα τα ηνία του αγώνα. Παράλληλα, έδειξαν με αυτό τον τρόπο ότι είχε μεγάλο πρόβλημα στα στημένα το Βέλγιο και αυτό δεν διορθώθηκε μέχρι την ανάπαυλα με αποτέλεσμα να γίνουν κι άλλες φάσεις από τους παίκτες του Κόλμαν.

Μπορεί οι «κόκκινοι διάβολοι» να μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και να έχασαν ευκαιρίες, αλλά στο 55′ η άμυνά τους λειτούργησε ξανά κάκιστα. Ο Ρόμπσον-Κανού χόρεψε τους προσωπικούς του αντιπάλους και έκανε το 2-1.

Θα περίμενε κανείς στη συνέχεια η πίεση των Βέλγων να είναι ασφυκτική, αλλά ήταν εμφανές πως δεν μπορούσαν. Ένα καλό σουτ του Αζάρ είχαν μόνο και μία κεφαλιά του Φελαϊνί στο 74′, όταν η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Αδυνατούσαν να πατήσουν περιοχή, οι αλλαγές του Βίλμοτς δεν βοήθησαν και έτσι τα φαινόταν ότι δύσκολα θα έρθει η ισοφάριση.

Ο Κόουλμαν έκανε τις αλλαγές του, ροκάνισε τον χρόνο όσο χρειαζόταν και στο 86′ ο Βόουκς με κεφαλιά έδωσε τη χαριστική βολή στο Βέλγιο κάνοντας το 3-1. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν υπήρχε ούτε χρόνος ούτε ψυχικά αποθέματα και έτσι οι Βέλγοι αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία), βοηθοί του οι Γιούρε Πραπρότνικ (Σλοβενία) και Ρόμπερτ Βούκαν (Σλοβενία), ενώ τέταρτος ο Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλία).

Κίτρινες: 5′ Μπεν Ντέιβιτς, 16′ Τσέστερ, 24′ Γκάντερ, 75′ Ράμσεϊ – 59′ Φελαϊνί, 85′ Αλντερβάιρελντ

ΟΥΑΛΙΑ (Κρις Κόουλμαν): Χένεσεϊ, Νιλ Τέιλορ, Τσέστερ, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπεν Ντέιβις, Γκάντερ, Λέντλεϊ (78′ Κινγκ), Τζο Άλεν, Ράμσεϊ, Μπέιλ, Ρόμπσον-Κάνου (80′ Βόουκς).

ΒΕΛΓΙΟ (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Μενιέ, Αλντερβάιρελντ, Ντινάιερ, Ζ. Λουκάκου (76′ Μέρτενς), Ναϊνγκολάν, Βιτσέλ, Ντε Μπρούιν, Καράσκο (46′ Φελαϊνί, Αζάρ, Ρ. Λουκάκου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης