Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Ένα μπράβο αξίζει στις (20) εισηγμένες που συμμετέχουν στο 5ο Ελληνικό Forum στη Νέα Υόρκη

tags :
Ένα μπράβο αξίζει στις (20) εισηγμένες που συμμετέχουν στο 5ο Ελληνικό Forum στη Νέα Υόρκη
Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του 5ου Ελληνικού Επενδυτικού Forum στη Νέα Υόρκη που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Υποστηρικτές του φετινού Forum είναι πέντε από τις μεγαλύτερες ελληνικές χρηματιστηριακές εταιρείες Alpha Finance, Eurobank Equities(και ο συνεργάτης της Auerbach Grayson), EUROXX Securities (και ο συνεργάτης της ConvergEx), NBG Securities και Piraeus Securities, καθώς και η διεθνής επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley.

Στο φετινό Forum συμμετέχουν οι παρακάτω Εισηγμένες Εταιρείες:

Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΠΑΠ, Attica Bank, Aegean Airlines, Oμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών, Φουρλής, Grivalia Properties, Eλληνικά Πετρέλαια, Ιντραλότ, MIG, Motor Oil, Μυτιληναίος, Μέτκα, Πανγαία, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης και Τιτάν.

Κατά το διήμερο, εκπρόσωποι των Διοικήσεων και υπεύθυνοι των Επενδυτικών Σχέσεων των παραπάνω εταιρειών συναντώνται με διαχειριστές κεφαλαίων και επενδυτικούς oίκους σε κατ΄ ιδίαν συναντήσεις. Συνολικά έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για συναντήσεις 55 επενδυτικά funds, 72 διαχειριστές χαρτοφυλακίων ενώ έχουν προγραμματιστεί 350 κατ΄ ιδίαν συναντήσεις με τις εισηγμένες εταιρείες.

Στο πλαίσιο του Forum, o Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, σημείωσε ότι: «Στο φετινό Forum παρουσιάστηκαν στο επενδυτικό κοινό της Νέας Υόρκης οι θετικές προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας σε κλίμα εμπιστοσύνης, αφού έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και προωθούνται οι αποφάσεις που την ακολουθούν.

Οι εισηγμένες εταιρείες και οι συμμετέχοντες της Ελληνικής Αγοράς είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις προοπτικές της οικονομίας και των επιμέρους επιχειρήσεών τους στους παριστάμενους θεσμικούς επενδυτές.

Στο πλαίσιο αυτό, δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιαστούν και τα μεγέθη που χαρακτηρίζουν την Ελληνική Κεφαλαιαγορά

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης