Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Η ανακοίνωση της ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ και το σχόλιο της στήλης του ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ...

tags :
Η ανακοίνωση της ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ και το σχόλιο της στήλης του ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ...
ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ: Ανακοίνωσε ότι σε συνέχεια και εκτέλεση της αποφάσεως της Τ.Γ.Συν. της 11ης Μαΐου 2015 , ολοκλήρωσε την διαδικασία αγοράς αυτοτελούς κτιρίου συνολικής επιφανείας 5,5 χιλ. τετραγωνικών μέτρων περίπου....

Κτισμένου επί οικοπέδου συνολικής εκτάσεως 3 χιλ. τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται στη Μεταμόρφωση Αττικής επί του 12ου χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, αντί συνολικού τιμήματος 4,1 εκατ. ευρώ.

Από το ως άνω τίμημα ποσό 2,25 εκατ. ευρώ καταβλήθηκε προς την πωλήτρια εταιρεία «REVON ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» τοις μετρητοίς, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί εντός των προσεχών μηνών.

Σημειώνεται ότι το αποκτηθέν κατά πλήρες δικαίωμα κυριότητας ως άνω ακίνητο είναι αυτό στο οποίο η Εταιρεία και ευρύτερα ο Όμιλος στεγάζουν τις κύριες εγκαταστάσεις τους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σ.Σ.: Θα ήταν χρήσιμο πάντως αν υπήρχε κάποια ενημέρωση ως προς το ενοίκιο το οποίο πλήρωνε η εταιρία ως χρήστης του ακινήτου, ώστε να υπάρχει μια πιο σφαιρική αντίληψη της ωφέλειας της συναλλαγής και του κόστους ευκαιρίας για την εισηγμένη. Κατά τα άλλα, σε καλή μεριά...

Η REVON ANAΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ αποτελεί νομικό πρόσωπο που ελέγχεται από τον κ. Νικόλαο Βογιατζόγλου, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης