Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Η στήλη των ''Επιλογών'' στο χθεσινό ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

tags :
Η στήλη των ''Επιλογών'' στο χθεσινό ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
!ΕΤΕ: Ζημίες 75 εκατ. ευρώ αναμένει να ανακοινώσει η Εθνική Τράπεζα για το πρώτο τρίμηνο του έτους η JP Morgan. Η τιμή στόχος τοποθετείται στα 1,25 ευρώ και η σύσταση σε Απόδοση ανώτερη της αγοράς, με αφορμή τα αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν μεθαύριο 28/5.

!ΑΛΦΑ: Ζημιογόνο προβλέπει η Piraeus Sec το πρώτο τρίμηνο για την Alpha Bank [ καθαρές ζημιές ύψους 62 εκατ. ευρώ, λόγω των υψηλών προβλέψεων για προβληματικά δάνεια]. Αμετάβλητη η σύσταση ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ, ωστόσο μειώνει στα 0,52 ευρώ, από 0,63 την τιμή στόχο.

!ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Στα 19,5 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη του ομίλου το α΄ τρίμηνο, καταγράφοντας άνοδο 29% εκτιμά η IBG με έκθεση της. Ταυτόχρονα διατηρεί την τιμή-στόχο των 7,80 ευρώ και την σύσταση ΑΓΟΡΑ για την μετοχή. Ανακοινώνει αποτελέσματα στις 27 Μαίου.

!ΑΡΑΙΓ: Το ταμπλό δεν είναι "FAIR" με τον τίτλο της αναφέρει  η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΧΕ σε έκθεσή της, στην οποία διατηρεί σύστασηΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗΣ και τιμή-στόχο στα 9,2000 ευρώ. [σ.σ.: Θα το δούμε και θα επενέλθουμε... Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στην υπόθεση που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη].

!ΦΟΥΡΛΗΣ: Καλά εδώ ξεφύγαμε για πολύ... Στα 5,50 ευρώ διατηρεί την τιμή στόχο της Fourlis η Piraeus Securities, δίνοντας, παράλληλα, σύσταση ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗΣ... Που να βγάλει και κέρδος δηλαδή... 

!ΦΡΛΚ: Ανακοινώνει σήμερα το δικό του 3μηνο με την Alpha Finance να προβλέπει ζημιές 4,4 εκατ. και έσοδα 86,2 εκατ. , αυξημένα κατά 2,1%.

Οι αναλυτές της διατηρούν την τιμή-στόχο των 3,6000 ευρώ και την σύσταση ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ για την μετοχή του.

!ΧΑΡΑΚΕΣ: Τεχνικά, η χθεσινή συνεδρίαση έκλεισε το "gap" που άφησε η συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης, μεταξύ 829 και 825,45 μονάδων, ενώ δημιούργησε νέο μικρό τεχνικό "κενό", μεταξύ 836,6 και 837,6 μονάδων.

Σε κάθε περίπτωση και σύμφωνα με τα βραχυπρόθεσμα διαγράμματα δεν πρέπει να απειληθεί η στήριξη των 790 μονάδων για τον Γενικό Δείκτη και η στήριξη των 237 μονάδων για τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Σύμφωνα με τα ημερήσια διαγράμματα, βάσει των οποίων κινούνται οι εναπομείναντες traders, οι 833 μονάδες είναι κοντινή μας αντίσταση που χρειάζεται κατοχύρωση αν θέλει και πάλι ο Γενικός Δείκτης να δοκιμάσει το δύσκολο επίπεδο των 858 μονάδων.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης