Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Citigroup: Εγκατάσταση «e-corners» στην Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών

tags :
Citigroup: Εγκατάσταση «e-corners» στην Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών
Στην εγκατάσταση και λειτουργία «e-corners» στην Ελλάδα, με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της,  προβαίνει η Citigroup.
Όπως ανέφερε ο Γιάννης Γραμματικός, γενικός διευθυντής Marketing της Citi Ελλάδος, Consumer Banking, τα e-corners είναι χώροι εργασίας εξοπλισμένοι με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, στελεχωμένοι από άρτια εκπαιδευμένους εργαζόμενους, που μυούν τους πελάτες στα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης.
Στα e-corners παρέχεται ενημέρωση των πελατών σχετικά με τις πολλαπλές επιλογές εξυπηρέτησής τους μέσα από τα ηλεκτρονικά κανάλια, ανά τύπο συναλλαγής και προσφέρονται λύσεις με βάση τις ανάγκες του πελάτη. Tα e-corners έχουν τοποθετηθεί σε 5 καταστήματα, (Αμαρουσίου, Όθωνος, Βούλας, Πειραιά και Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη).
Στη διάρκεια της παρουσίασης επισημάνθηκε ότι οι e-Banking χρήστες της Citi στην Ελλάδα σήμερα είναι 4 φορές περισσότεροι από ότι πριν 3 χρόνια (28% γυναίκες, 72% άντρες). Οι πιο δημοφιλείς συναλλαγές είναι «Μεταφορές Χρημάτων», «Έλεγχος Υπολοίπου», «Πληρωμές Λογαριασμών», «Πληρωμή Πιστωτικών Καρτών», ενώ το 55% των συναλλαγών που διενεργούν οι πελάτες της Citi Ελλάδος γίνονται μέσω internet.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης