Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η T Bank χορηγός Ημερίδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

tags :
Η T Bank χορηγός Ημερίδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς
Mε τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού επαγγελματιών και επιχειρηματιών της πόλης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010 ημερίδα με θέμα: «Η διαδρομή του εμπορίου εν μέσω κρίσης: Ευκαιρίες και στρατηγικές ανάκαμψης» που διοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου και χορηγό την T Bank.
Η Ημερίδα έλαβε χώρα στο μέγαρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ομιλητές για τους τρόπους αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, τις προοπτικές και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που δημιουργούνται μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.
Στο πλαίσιο αυτό, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα προγράμματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που εφαρμόζει η T Bank, τιμώντας τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους επιχειρηματίες πελάτες της. Τα στελέχη της T Bank ανέλυσαν τους τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίζουν τους στόχους τους, αξιοποιώντας τα κατάλληλα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, και εξήγησαν τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης που προτείνει η T Bank στους πελάτες της. Με γνώμονα τον μεγάλο αριθμό εγκρίσεων που κατέχει η T Bank μέσω των επιδοτούμενων προγραμμάτων ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην παρουσίαση των ευκαιριών χρηματοδότησης μέσω της ΤΕΜΠΜΕ Α.Ε.
Η T Bank θα συνεχίσει να είναι αρωγός παρόμοιων ενημερωτικών ημερίδων που έχουν σαν στόχο τη στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης