Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Citibank: Νέο διευθυντικό στέλεχος Λίνος Λέκκας

tags :
Citibank: Νέο διευθυντικό στέλεχος  Λίνος Λέκκας
Στα πλαίσια της συνεχούς ενίσχυσης του επιχειρηματικού και επενδυτικού κλάδου της στην Ελλάδα, η Citi ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της του κ. Παντελή (Λίνου) Λέκκα.
Ο κ. Λέκκας αναλαμβάνει επικεφαλής του τομέα Επιχειρηματικής και Επενδυτικής Τραπεζικής για την Ελλάδα και την Κύπρο, από τον Ιανουάριο 2011. Ο κ. Λέκκας προέρχεται από την Bank of America Merrill Lynch όπου ήταν επικεφαλής της Επενδυτικής Τραπεζικής για την Ελλάδα και την Κύπρο για τα τελευταία 6 χρόνια. Πριν από αυτή τη θέση, εργαζόταν στην Credit Suisse επί 8 χρόνια. Ο κ. Λέκκας είναι κάτοχος B.Sc. από το Queen Mary & Westfield College, University of London και M.Phil. από το Robinson College, Cambridge University.
«Το Corporate & Investment Banking στην Ελλάδα αποτελεί μία σημαντική επιχειρηματική μονάδα για τη Citi στην Ευρώπη και τη γενικότερη στρατηγική του Οργανισμού. Η αξία που προσφέρουμε στους διεθνείς και εγχώριους πελάτες μας βασίζεται στην ευρεία και σε βάθος εμπειρία των στελεχών μας. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ο κ Λέκκας θα πλαισιώσει τη δυναμική αυτή στελέχωση της Citi και είμαι σίγουρος ότι με την πολύτιμη εμπειρία του θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα Corporate & Investment Banking της Τράπεζάς μας στην Ελλάδα και την Κύπρο» δήλωσε σχετικά ο κ. Χρήστος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Citi Ελλάδας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης