Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Εγκαινιάστηκε το ανανεωμένο κατάστημα της Εμπορικής στη Λευκωσία

tags :
Εγκαινιάστηκε το ανανεωμένο κατάστημα της Εμπορικής  στη Λευκωσία
Το ανανεωμένο κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία εγκαινίασε σήμερα σε ειδική εκδήλωση η Δήμαρχος Λευκωσίας κυρία Ελένη Μαύρου και ο κ. Alain Strub, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας.
Πρόκειται για το πρώτο από τα 12 καταστήματα του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας στην Κύπρο που αναβαθμίζεται σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές του μοντέλου λιανικής τραπεζικής του μητρικού της ομίλου, Credit Agricole, το οποίο εφαρμόζει ο Όμιλος της Εμπορικής Τράπεζας, στο πλαίσιο του προγράμματος εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης του δικτύου του σε όλες τις χώρες όπου έχει παρουσία.
Προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες και τα δεδομένα της Κυπριακής αγοράς, το νέο μοντέλο εστιάζει τόσο στη λειτουργική όσο και στην αισθητική αναβάθμιση των καταστημάτων της Εμπορικής Τράπεζας, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, την ταχύτερη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τη συνολικά  πιο αποδοτική λειτουργία του καταστήματος.
Εκ μέρους του Ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο κ. Alain Strub, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, ο κ. Χρήστος Κατσάνης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Εμπορικής Τράπεζας Κύπρου και Επικεφαλής Μονάδας Διεθνών Δραστηριοτήτων του Ομίλου και ο κ. Γιώργος Τερζής, Διευθυντής  Εμπορικής Ανάπτυξης Διεθνών Δραστηριοτήτων Ομίλου. Παράλληλα, παρέστησαν εκπρόσωποι των εποπτικών αρχών, επιχειρηματικών και παραγωγικών φορέων, μέσων μαζικής ενημέρωσης, πελατών και συνεργατών της Τράπεζας.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο κ. Alain Strub, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Ο Όμιλος της Εμπορικής Τράπεζας ως μέλος της Credit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη Γαλλία, διαθέτει την απαραίτητη ρευστότητα και είναι σε θέση να παρέχει ένα ασφαλές και αξιόπιστο τραπεζικό περιβάλλον τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και στις υπόλοιπες χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε μέσω των θυγατρικών μας. Με σταθερή μας επιδίωξη την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου σε γερά θεμέλια, που θα οδηγήσει στην επιστροφή σε κερδοφορία από το 2012, στηρίζουμε τα επιχειρηματικά σχέδια της θυγατρικής μας στην Κύπρο, συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων του Ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας.»
Ο κύριος Alain Strub, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Λευκωσία, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, κ. Αθανάσιο Ορφανίδη. Συνοδευόμενος από την Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια κα. Μαρία Διονυσιάδου και ανώτερα στελέχη της Εμπορικής Τράπεζας στην Κύπρο, επισκέφθηκε επίσης τα γραφεία και καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας στη Λευκωσία και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.
Με την ευκαιρία των εγκαινίων και της επίσκεψης στελεχών του Ομίλου στην Κύπρο, η Τράπεζα διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης δείπνο σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας με καλεσμένους μέλη του  Δ.Σ. της Τράπεζας, στελέχη της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, της ΕΤΥΚ, των Πρεσβειών Ελλάδας και Γαλλίας, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και άλλους.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης