Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

O Α. Κωστόπουλος νέος επικεφαλής του τομέα Global Markets της Citibank

tags :
O Α. Κωστόπουλος νέος επικεφαλής του τομέα Global Markets της Citibank
Στα πλαίσια της συνεχούς ενίσχυσης του τομέα των Αγορών στην Ελλάδα, η Citibank ανακοινώνει ότι ο κ. Άντης Κωστόπουλος ανέλαβε επικεφαλής του τομέα Global Markets από 1η Σεπτεμβρίου 2010.
Ο κ. Άντης Κωστόπουλος από τις αρχές του 2008 ήταν Treasurer στη Διεύθυνση Διαχείρισης Διαθεσίμων και Επενδυτικών Δραστηριοτήτων της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας. Πριν από αυτή τη θέση, ο κ. Κωστόπουλος εργαζόταν στη Citi και ήταν επικεφαλής του Fixed Income Trading και στη συνέχεια του Fixed Income Sales.
Ο κ. Α. Κωστόπουλος είναι κάτοχος BA από το American Intercontinental University, και MBA από το City University Business School.
Ο κ. Χρήστος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Citi στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά: «είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ένταξη του κ. Κωστόπουλου στο δυναμικό της Citi στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος ότι με την πολύτιμη εμπειρία του και σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια και δυναμική παρουσία της Citi στον τομέα Global Markets, θα συμβάλλει στην επίτευξη των αναπτυξιακών μας στόχων».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης