Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

HSBC: Υποστήριξε και φέτος το MDA Ελλάς

tags :
HSBC: Υποστήριξε και φέτος το MDA Ελλάς
Η HSBC στήριξε και φέτος το MDA Ελλάς, το Σωματείο για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, καλύπτοντας το κόστος του βασικού πακέτου συμμετοχής για όποιον υπάλληλό της συμμετείχε σε έναν από τους αγώνες του Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών (ΚΜΑ).
Συγκεκριμένα, η HSBC μέσω της εγγραφής και της συμμετοχής των στελεχών της στους αγώνες του ΚΜΑ, υποστήριξε οικονομικά το έργο του MDA Ελλάς. Επιπλέον η HSBC δώρισε στο MDA Ελλάς χρηματικό ποσό για κάθε υπάλληλο που τερμάτισε σε έναν από τους αγώνες δρόμου του ΚΜΑ.
Η συνεργασία του ΚΜΑ με το MDA Ελλάς ξεκίνησε το 2009. Η οργανωτική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ επέλεξε και φέτος το MDA Ελλάς ως ένα από τα συνεργαζόμενα Σωματεία στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΚΜΑ.
Όπως δήλωσε η Τόνια Πέτροβιτς, Public Affairs & Communications Manager, HSBC Ελλάδος, «Στην HSBC έχοντας έντονο το αίσθημα της εταιρικής υπευθυνότητας, συμμετέχουμε δυναμικά, στηρίζοντας τις ευαίσθητες ομάδες της κοινωνίας, με δωρεές, επιχορηγήσεις ή ακόμα προσφέροντας διάφορες υπηρεσίες εθελοντικά με τη συμμετοχή του προσωπικού του Ομίλου, ανεξαρτήτου βαθμίδας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, καθώς με την υποστήριξη των στελεχών μας μπορέσαμε να συμβάλουμε στο έργο του MDA Ελλάς».
«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το MDA Ελλάς συμμετείχε στον ΚΜΑ με μια ομάδα 220 δρομέων.  Από τον πρώτο χρόνο η HSBC ήταν στο πλευρό μας στηρίζοντας την προσπάθειά μας αλλά και συμβάλλοντας οικονομικά στο έργο μας, αφού συγκέντρωσαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για κάθε υπάλληλο που τερμάτισε.  Ευχαριστούμε θερμά όλους την HSBC για τη συνεχή της υποστήριξη» είπε χαρακτηριστικά η κα Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου MDA Ελλάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης