Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Τρ. Κύπρου: Δεκτή η παραίτηση του Χρ. Μουσκή - Εγκρίθηκε ο διορισμός των Αράπογλου, Ταουσιάνη και Πούρου στο ΔΣ

tags :
Τρ. Κύπρου: Δεκτή η παραίτηση του Χρ. Μουσκή - Εγκρίθηκε ο διορισμός των Αράπογλου, Ταουσιάνη και Πούρου στο ΔΣ
Αποδέχτηκε την παραίτηση του Χρ. Μουσκή το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου, κατά τη χθεσινή του συνεδρία.
Η σημερινή ανακοίνωση είναι συνέχεια της ανακοίνωσης της Τρ. Κύπρου ημερομηνίας 19 Δεκεμβρίου 2012 αναφορικά με την υποβολή παραίτησης του Χρίστου Μουσκή από το ΔΣ.
Ο κ. Χρ. Μουσκής αποχωρεί επίσης από τα Διοικητικά Συμβούλια της Eurolife και των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου, όπου επίσης ήταν μέλος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κ. Χρ. Μουσκή για την πολύτιμη προσφορά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου τα τελευταία δέκα σχεδόν χρόνια, καθώς επίσης και για τις υπηρεσίες του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurolife και των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου.
Επίσης, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης του Συγκροτήματος ημερομηνίας 2 Νοεμβρίου 2012, η Τράπεζα ανακοινώνει ότι η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου έχει εγκρίνει τον διορισμό των κ.κ. Τάκη Αράπογλου, Τάκη Ταουσιάνη και Πανίκου Πούρου ως μη εκτελεστικών και ανεξαρτήτων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Με το διορισμό των κ.κ. Τάκη Αράπογλου, Τάκη Ταουσιάνη και Πανίκου Πούρου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου ενισχύεται περαιτέρω με μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα μέλη.
Οι πιο πάνω αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας έχουν άμεση ισχύ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης