Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ο Γύρος της Πελοποννήσου με Ποδήλατο από την HSBC

tags :
Ο Γύρος της Πελοποννήσου με Ποδήλατο από την HSBC
Ο «Γύρος της Πελοποννήσου με Ποδήλατο», σε 7 ημέρες, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις 4 Οκτωβρίου από την HSBC με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των Συλλόγων Φίλων, Γονέων και Κηδεμόνων, «Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» με έδρα το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.
Η HSBC επιχειρεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο να ενισχύσει τους Συλλόγους Παιδικού Αντιρευματικού Αγώνα προκειμένου να παρέχουν στα παιδιά που πάσχουν από χρόνιες ρευματοπάθειες κάθε δυνατή επιστημονική, κοινωνική, οικονομική και ηθική συμπαράσταση.
Η HSBC αγκάλιασε με αγάπη αυτήν την ιδέα και ανέλαβε όλα τα έξοδα υλοποίησης. Η ιδέα αυτή συνδυάζει την προσπάθεια των ποδηλατών και τα όνειρα των παιδιών για μια ποιοτικότερη ζωή. Το Γύρο της Πελοποννήσου, διανύοντας 870 χλμ., ποδηλάτησαν οι κ.κ. Δημήτρης Πολίτης, Managing Director & Head of Global Banking, HSBC Ελλάδος  και Παναγιώτης Καρτσάνης, HSS Settlements Officer Local Clients, HSBC Ελλάδος.
Όπως δήλωσε ένας εκ τω ποδηλατών, ο κ. Δημήτρης Πολίτης, στον οποίο ανήκει και η ιδέα του ποδηλατικού γύρου, «Όταν μια ιδέα βρίσκει ανταπόκριση, τότε γεννιέται μια πρωτοβουλία και όταν η πρωτοβουλία υλοποιηθεί και έχει απήχηση σε όλους εμάς τότε μπορούμε να επιτύχουμε πραγματικά σπουδαία αποτελέσματα».   
Σύμφωνα με την κ. Τόνια Πέτροβιτς, Public Affairs & Communications Manager, HSBC Ελλάδος «Σκέψη και επιθυμία των συμμετεχόντων είναι αυτή η ενέργεια να γίνει θεσμός όχι μόνο στην HSBC Ελλάδος, αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπου έχει παρουσία η HSBC, με σκοπό κάθε χρόνο να επιλέγεται μια διαφορετική χώρα για να πραγματοποιείται ο ποδηλατικός γύρος».
Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» κ. Φλωρεντία Κανακούδη – Τσακαλίδου, Ομότιμη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αφού ευχαρίστησε με επιστολή της και συγχάρηκε τους ποδηλάτες της HSBC για την προσφορά αγάπης προς τα παιδιά με χρόνιες ρευματοπάθειες, είπε χαρακτηριστικά: «Η κοινωνική αλληλεγγύη δεν είναι μόνο κρατική υπόθεση αλλά και μέλημα των πολιτών. Πρωτοβουλίες όπως “Ο Γύρος της Πελοποννήσου με Ποδήλατο” με σκοπό την ενίσχυση ενός αξιέπαινου έργου, όπως αυτό του Παιδικού Αντιρευματικού Αγώνα, μπορεί να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους φορείς, που η καθημερινή συναλλαγή τους  με τους πολίτες αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης