Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Βράβευση της χορωδίας της Emporiki bank από την Ολυμπιακή Επιτροπή

tags :
Βράβευση της χορωδίας της Emporiki bank από την Ολυμπιακή Επιτροπή
Η Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας, που από την ίδρυσή της το 1964 έως σήμερα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της Εμπορικής Τράπεζας, έλαβε τιμητική πλακέτα από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τη συνεχή εθελοντική της προσφορά στον Ολυμπισμό.
Η βράβευση της χορωδίας της Εμπορικής Τράπεζας πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο της ετήσιας Εκδήλωσης Τιμητικών Βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για τη συνεχή εθελοντική της προσφορά στον Ολυμπισμό.

Από το 1976 μέχρι σήμερα, η Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας βρίσκεται σε μόνιμη συνεργασία με τη Διεθνή αλλά και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, συμμετέχοντας στις περισσότερες από τις εκδηλώσεις της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας, και στο συνέδριο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο λόφο της Πνύκας.

Μεταξύ άλλων, η Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας έχει λάβει μέρος στην εκδήλωση της Αφής της Φλόγας στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων των Ολυμπιακών Αγώνων , η οποία μεταδόθηκε σε απευθείας παγκόσμια σύνδεση. Επίσης, το Νοέμβριο του 2009, έπειτα από πρόσκληση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Χορωδία έψαλλε για ακόμα μια φορά τον Ολυμπιακό Ύμνο κατά τη διάρκεια της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Καναδά, που πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Επιπλέον έχει διακριθεί σε κορυφαία χορωδιακά φεστιβάλ και έχει τιμηθεί με το Α’ Βραβείο Παγκόσμιου Μουσικού Φεστιβάλ Llangollen στη Μ. Βρετανία και το Β’ Βραβείο Διεθνούς Διαγωνισμού Χορωδιών στο Arezzo Ιταλίας.

Η Χορωδία ιδρύθηκε το 1964, αποτελούμενη από άνδρες υπαλλήλους της Εμπορικής Τράπεζας και μέχρι σήμερα διαθέτει στο ενεργητικό της περισσότερες από 950 συναυλίες, πολλές ηχογραφήσεις, σπουδαίες συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πολλές εμφανίσεις στην ευρωπαϊκή τηλεόραση.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης