Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Από 15 έως 30 Νοεμβρίου η επόμενη Περίοδος Μετατροπής ΜΑΕΚ της Τρ. Κύπρου

tags :
Από 15 έως 30 Νοεμβρίου η επόμενη Περίοδος Μετατροπής ΜΑΕΚ της Τρ. Κύπρου
Από τις 15 έως τις 30 Νοεμβρίου είναι επόμενη Περίοδος Μετατροπής των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου (ΜΑΕΚ) της Τρ. Κύπρου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της υποχρέωσης της τράπεζας, σύμφωνα με τις διατάξεις των σχετικών όρων έκδοσης, προς τους κατόχους των ΜΑΕΚ της τράπεζας, που διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η επόμενη Περίοδος Μετατροπής τους όπως αυτή ορίζεται σύμφωνα με τους όρους έκδοσής τους σε μετοχές Τράπεζας Κύπρου είναι η ακόλουθη:
- Μετατρέψιμα Αξιόγραφα Ενισχυμένου Κεφαλαίου σε Ευρώ (ISIN:CY0141890117): 15-30 Νοεμβρίου 2012 με ισχύουσα τιμή μετατροπής €3,30 κατά μετοχή.
- Μετατρέψιμα Αξιόγραφα Ενισχυμένου Κεφαλαίου σε Δολάρια Αμερικής (ISIN:CY0141900114): 15-30 Νοεμβρίου 2012 με ισχύουσα τιμή μετατροπής €3,30 κατά μετοχή.
Το ονομαστικό ποσό των ΜΑΕΚ σε Δολάρια Αμερικής θα μετατρέπεται σε Ευρώ σε σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία €:$ όπως θα ορίζεται και θα ανακοινώνεται από την Τράπεζα κατά την τελευταία ημερομηνία μετατροπής της σχετικής Περιόδου Μετατροπής και ο αριθμός των νέων μετοχών θα προκύπτει διαιρώντας το ονομαστικό ποσό σε Ευρώ με την ισχύουσα τιμή μετατροπής.
Σημειώνεται ότι η τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών είναι ουσιαστικά χαμηλότερη από την τιμή μετατροπής των πιο πάνω μετατρέψιμων αξιών.
Η διαδικασία προαιρετικής μετατροπής καθώς και η δήλωση μετατροπής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συγκροτήματος www.bankofcyprus.com (Σχ. Επενδυτών/Μετοχική Δομή & Μετοχή/Μετατρέψιμα Χρεόγραφα και Αξιόγραφα).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης