Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Εγκαίνια του κεντρικού καταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας στη Μυτιλήνη

tags :
Εγκαίνια του κεντρικού καταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας στη Μυτιλήνη
Ο κ. Alain Strub, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας εγκαινίασε χθες το ανανεωμένο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας στη Μυτιλήνη, σε ειδική εκδήλωση παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, επιχειρηματικών και παραγωγικών φορέων, καθώς και πελατών, συνεργατών και εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας.
Πρόκειται για το πρώτο από τα τέσσερα καταστήματα της Εμπορικής στη Μυτιλήνη, και ένα από τα πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, που αναβαθμίστηκε σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές του μοντέλου λιανικής τραπεζικής του μητρικού της ομίλου, Credit Agricole, που εφαρμόζει η Εμπορική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης του δικτύου της.
Προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς, το νέο μοντέλο λιανικής εστιάζει τόσο στη λειτουργική όσο και στην αισθητική αναβάθμιση των καταστημάτων, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την ταχύτερη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και την πιο αποδοτική λειτουργία του καταστήματος.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο κ. Alain Strub, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Στην Εμπορική Τράπεζα εξακολουθούμε να επενδύουμε στο δίκτυο καταστημάτων, στους ανθρώπους μας, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Ως μέλος του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη Γαλλία, η Εμπορική Τράπεζα στηρίζει έμπρακτα τα ελληνικά νοικοκυριά, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις καθώς είναι σε θέση να προσφέρει άμεση ρευστότητα και περισσότερη ασφάλεια, με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας.»
Ο κ. Αντώνης Λεοντίου, Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής της Εμπορικής Τράπεζας, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης του δικτύου μας συνεχίζεται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σήμερα παραδώσαμε εδώ στη Μυτιλήνη ένα ακόμη ανανεωμένο και σύγχρονο κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, το οποίο είναι έτοιμο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας, ώστε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών τους.»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης