Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Τράπεζα Κύπρου: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση δικαιωμάτων προτίμησης

tags :
Τράπεζα Κύπρου: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση δικαιωμάτων προτίμησης
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ή ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ (ΕΓΓΡΑΦΟ Ή ΑΛΛΟ) ΕΝΤΟΣ Ή ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ Ή ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ, Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Ή ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΚΑΝΟΝΑ Ή ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. (US SECURITIES ACT) ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ Η ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Η ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ Η ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ.
Το παρόν περιέχει ορισμένες προβλέψεις για το μέλλον. Οι προβλέψεις αυτές προσδιορίζονται γενικά με τη χρήση όρων όπως "πιστεύει", "αναμένει", "ενδέχεται", "θα", "θα πρέπει", "μπορεί", "θα μπορούσε", "σχεδιάζει" και άλλους συγκρίσιμους όρους και το αρνητικό των όρων αυτών. Εκ φύσεως οι προβλέψεις αυτές εμπεριέχουν κίνδυνο και αβεβαιότητα και οι παράγοντες που περιγράφονται στο πλαίσιο των προβλέψεων του παρόντος θα μπορούσαν να επιφέρουν τελικά αποτελέσματα και εξελίξεις που θα διαφέρουν σημαντικά από αυτές που εκφράζονται ρητά ή σιωπηρά από τις εν λόγω προβλέψεις. Οι προβλέψεις αυτές υπόκεινται σε κινδύνους, αβεβαιότητες και υποθέσεις. Ενόψει των κινδύνων αυτών, αβεβαιοτήτων και θεωριών, οι προβλέψεις που περιλαμβάνονται στο παρόν μπορεί να μην πραγματοποιηθούν. Οποιεσδήποτε αναφορές σε τάσεις ή δραστηριότητες του παρελθόντος δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως εγγύηση ότι οι τάσεις ή δραστηριότητες αυτές θα συνεχισθούν και στο μέλλον. Οι αναγνώστες προειδοποιούνται να μην βασισθούν πέραν του δέοντος σε αυτές τις προβλέψεις οι οποίες αφορούν μόνο όσα προβλέπονται σήμερα.
Το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου ιδρύθηκε το 1899 και είναι σήμερα ο ηγετικός χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Κύπρο. Το Συγκρότημα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών που περιλαμβάνει τραπεζικές υπηρεσίες, χρηματοδοτήσεις, φάκτοριγκ, χρηματοεπενδυτικές υπηρεσίες, διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων, και ασφάλειες γενικού κλάδου και ζωής. Η Τράπεζα Κύπρου λειτουργεί μέσω 560 καταστημάτων, από τα οποία 200 λειτουργούν στη Ρωσία, 170 στην Ελλάδα, 143 στην Κύπρο, 20 στην Ουκρανία, 12 στη Ρουμανία, 10 στην Αυστραλία, 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο και 1 στα Channel Islands. Επιπλέον, η Τράπεζα λειτουργεί 8 καταστήματα αντιπροσωπείας στη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Ουκρανία, τον Καναδά και τη Νότια Αφρική. Το Συγκρότημα εργοδοτεί 11.945 άτομα διεθνώς.
Στις 30 Ιουνίου 2010, το Σύνολο Περιουσιακών Στοιχείων του Συγκροτήματος ανερχόταν σε €43,20 δισ. και τα Ίδια Κεφάλαια του σε €2,37 δισ. Οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συγκροτήματος www.bankofcyprus.com.
Η Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λίμιτεδ (η "Εταιρία") επιθυμεί να ανακοινώσει στο επενδυτικό κοινό ότι στις 22 Σεπτεμβρίου 2010 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ενέκρινε Συμπληρωματικό Ενημερωτικό Δελτίο το οποίο αφορά το Ενημερωτικό Δελτίο της Εταιρίας ημερομηνίας 20 Αυγούστου 2010 για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με την έκδοση Δικαιωμάτων Προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων.
Το Συμπληρωματικό Ενημερωτικό Δελτίο, ως έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου θα είναι διαθέσιμο χωρίς επιβάρυνση:
. σε ηλεκτρονική μορφή από τις 23 Σεπτεμβρίου 2010 ως εξής:
- στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου, www.bankofcyprus.com (επιλέξτε Σχέσεις Επενδυτών / Ενημερωτικά Δελτία),
- στην ιστοσελίδα του Διευθυντή Έκδοσης Ανάδοχου Υπεύθυνου Σύνταξης του Ενημερωτικού Δελτίου, Κυπριακός Οργανισμός Επενδύσεων και Αξιών Λτδ (CISCO), www.cisco-online.com.cy,
- στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, www.cse.com.cyκαι
- στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, www.cysec.gov.cy
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΟ ΧΑΚ ΚΑΙ ΧΑ
28 Σεπτεμβρίου - 14 Οκτωβρίου 2010 (συμπεριλαμβανομένων)
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ
28 Σεπτεμβρίου - 21 Οκτωβρίου 2010 (συμπεριλαμβανομένων)
Για περισσότερες πληροφορίες οι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται:
- Στα γραφεία του Διευθυντή Έκδοσης Ανάδοχου Υπεύθυνου Σύνταξης του Ενημερωτικού Δελτίου, Κυπριακός Οργανισμός Επενδύσεων και Αξιών Λτδ (CISCO), (Eurolife House, Έβρου 4, Λευκωσία), τηλ: +357 22121800
- στην Υπηρεσία Μετοχών & Χρεογράφων της Τράπεζας στην Κύπρο (EuroLife House, Έβρου 4, Λευκωσία), τηλ: +357 22121755 και
- στο Τμήμα Θεματοφυλακής, Μετοχολογίου & Εκκαθάρισης Παραγώγων της Τράπεζας στην Ελλάδα (Φειδιππίδου 26 και Χαλκηδόνος 115 27 Αθήνα), τηλ: +30 210 7765222.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης