Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Κάνε μια ευχή με Mastercard

tags :
Κάνε μια ευχή με Mastercard
Για άλλη μια χρονιά η MasterCard® πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών του φιλανθρωπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δίνοντάς τους δύναμη και ελπίδα να παλεύουν για τη ζωή.
Πέρυσι, ο Νίκος απέκτησε τον υπολογιστή που ονειρευόταν και η Ελεάνα ταξίδεψε στην Eurodisney και γνώρισε από κοντά όλους τους αγαπημένους της ήρωες. Φέτος όλοι οι κάτοχοι καρτών MasterCard μπορούν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση και άλλων παιδικών ευχών δίνοντας τους δύναμη για να παλέψουν για το μέλλον τους, καθώς για κάθε 1.000 SMS η MasterCard θα πραγματοποιεί την ευχή ενός παιδιού!

Όλοι οι κάτοχοι  καρτών MasterCard, Gold MasterCard και Platinum MasterCard από τις 15/11/2009 έως και 31/12/2009 θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ταξιδιωτικά Vouchers αξίας 100€ και 150€, για μαγευτικές αποδράσεις αλλά και 5.000€.

Μέσω ενός απλού SMS στο 54340 την ίδια μέρα της αγοράς ή έως και δύο μέρες αργότερα, οι κάτοχοι των καρτών της MasterCard θα πληροφορούνται άμεσα αν έχουν κερδίσει κάποιο από τα ταξιδιωτικά Vouchers. Στο τέλος της ενέργειας, όλοι οι κάτοχοι καρτών MasterCard, οι οποίοι πραγματοποίησαν συναλλαγές την συγκεκριμένη περίοδο, θα έχουν την ευκαιρία αυτόματα να συμμετέχουν στην μεγάλη κλήρωση και να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο των 5.000€.  

Ο Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard Europe στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Το κάθε παιδικό χαμόγελο μας δίνει δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο. Για άλλη μια χρόνια, θα προσπαθήσουμε να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά που έχουν το σθένος και την δύναμη να αντικρύσουν τη ζωή και να ξανακερδίσουν το όνειρο. Η MasterCard σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί ευχές παιδιών που πάσχουν από ασθένειες που απειλούν τη ζωή τους και υπενθυμίζει ότι το χαμόγελο, η ελπίδα και η χαρά είναι αξίες ανεκτίμητες».


Πληροφορίες για τη MasterCard Europe

H MasterCard Europe είναι η εταιρία που έχει την ευθύνη να διαχειρίζεται την επιχειρηματική δραστηριότητα της MasterCard  Worldwide στην Ευρώπη – για την Ευρώπη. Η MasterCard Europe έχει έδρα στο Waterloo, στο Βέλγιο και συνεργάζεται με 51 Ευρωπαϊκές χώρες οργανωμένες διοικητικά σε τρεις περιοχές πελατών, ενσωματώνοντας την Ενιαία Περιοχή Πληρωμών σε Ευρώ (SEPA), τις ώριμες αγορές και τις αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης, φτάνοντας μέχρι τα ανατολικά σύνορα της Ρωσίας. Μέσω του δικτύου των τοπικών γραφείων της, η MasterCard® μπορεί να κατανοήσει και να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών στις αγορές διαφόρων τύπων σε όλη την Ευρώπη, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα με το δικό τους τρόπο και στη δική τους γλώσσα.

Μέσω της  MasterCard Worldwide, η MasterCard Europe προσφέρει στους ευρωπαίους πελάτες της και τους καταναλωτές πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες πληρωμών σε όλο τον κόσμο. Η MasterCard Worldwide προωθεί το παγκόσμιο εμπόριο με το να παρέχει ένα σημαντικό οικονομικό σύνδεσμο μεταξύ των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, των επιχειρήσεων, των κατόχων καρτών και των εμπόρων σε όλο τον κόσμο.

Ως δικαιοπάροχος (franchisor), επεξεργαστής (processor) και σύμβουλος (advisor), η MasterCard® αναπτύσσει και εμπορεύεται λύσεις πληρωμών, επεξεργάζεται περισσότερες από 18 δισεκατομμύρια συναλλαγές κάθε χρόνο και παρέχει κορυφαίες για τη βιομηχανία αναλύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πελάτες της και τους εμπόρους. Μέσω της οικογένειας των σημάτων της, που περιλαμβάνει τα σήματα MasterCard®, Maestro® και Cirrus®, η MasterCard Worldwide εξυπηρετεί καταναλωτές και επιχειρήσεις σε περισσότερες από 210 χώρες και περιοχές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mastercard.com.  



Πληροφορίες για τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

To Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας φιλανθρωπικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών ηλικίας από 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες, απειλητικές για τη ζωή τους. To Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ίδια την αρρώστια του. Το Make-A-Wish έχει παρουσία σε 31 χώρες ανά την Υφήλιο, εκπροσωπείται και στις 5 Ηπείρους της Γης και αριθμεί 177 γραφεία και 46.000 εθελοντές. O Οργανισμός μας, που έχει αναγνωριστεί και από τον Ο.Η.Ε, σήμερα είναι από τους πιο γνωστούς κι αξιόπιστους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο. Από το 1980 έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 173.000 ευχές

.  
Το Make-A-Wish μπορεί να υπερηφανεύεται για την κατάκτηση του Seal of Excellence, ένα βραβείο με κύρος που απονέμεται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που πληρούν τα υψηλά κριτήρια της Αμερικάνικης Κυβέρνησης. Τη διάκριση αυτή απολαμβάνουν μόνο 2.000 οργανισμοί,  ανάμεσα σε περισσότερους από 1.000.000 που λειτουργούν σήμερα,  οι οποίοι επιδεικνύουν καλή διαχείριση των οικονομικών τους, ακεραιότητα και αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων τους.Για τους ίδιους λόγους βραβεύτηκε επίσης από το Charity Navigator, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ελεκτή Φιλανθρωπικών Οργανώσεων, με την ανώτερη διάκριση των 4 αστεριών.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης