Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στις 7/9 η ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος προτίμησης για την ΑΜΚ της Τρ. Κύπρου

tags :
Στις 7/9 η ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος προτίμησης για την ΑΜΚ της Τρ. Κύπρου
Από την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010 οι μετοχές της Τράπεζας θα διαπραγματεύονται στο ΧΑΚ και στο ΧΑ χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην έκδοση των Δικαιωμάτων Προτίμησης στην αύξηση κεφαλαίου γνωστοποίησε η Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα με  το Ενημερωτικό Δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας με την έκδοση Δικαιωμάτων Προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων που ενέκρινε στις 20 Αυγούστου 2010 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.
Η περίοδος διαπραγμάτευσης δικαιώματος προτίμησης στο ΧΑΚ και ΧΑ είναι από τις 28 Σεπτεμβρίου – 14 Οκτωβρίου 2010 .Η Περίοδος Άσκησης των Δικαιωμάτων Προτίμησης για μετόχους εγγεγραμμένους στο Κεντρικό Αποθετήριο/Μητρώο του ΧΑΚ και στο ΣΑΤ των ΕΧΑΕ ορίζεται από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2010.
Δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας θα έχουν οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι τόσο στο Κεντρικό Αποθετήριο/Μητρώο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) όσο και στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) των Ελληνικών Χρηματιστηρίων (ΕΧΑΕ) στις 9 Σεπτεμβρίου 2010 (Ημερομηνία Αρχείου).
Δηλαδή, όπως επισημαίνεται, οι επενδυτές που θα προβούν σε αγορά μετοχών μέχρι τη λήξη της συνεδρίας του ΧΑΚ και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ) τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα έκδοση Δικαιωμάτων Προτίμησης. Επίσης δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και οι επενδυτές οι οποίοι θα είναι κάτοχοι (αποδέκτες) αξιών βάσει εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης η οποία θα ολοκληρωθεί την ημερομηνία αρχείου (9 Σεπτεμβρίου 2010).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης