Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

ΟΠΑΠ: Η G2 της Lottomatica στρατηγικός εταίρος στο Διαδίκτυο

tags :
ΟΠΑΠ: Η G2 της Lottomatica στρατηγικός εταίρος στο Διαδίκτυο
Η εταιρεία G2, του ομίλου της Lottomatica, επιλέχθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιου της ΟΠΑΠ Α.Ε. ως στρατηγικός εταίρος για τη διάθεση των τυχερών παιχνιδιών της μέσω του διαδικτύου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΠΑΠ, με την υπογραφή των συμβάσεων ολοκληρώνεται η διαγωνιστική διαδικασία.
''Η επιλογή αυτή επιτρέπει στην ΟΠΑΠ να κάνει ένα νέο σημαντικό βήμα στην ιστορία της, προσφέροντας και υπηρεσίες iGaming. Σε joint venture με την G2 θα προσφέρει και στο Internet, με χρήση κάρτας παίκτη, όλα τα γνωστά της παιχνίδια, αλλά θα διεκδικήσει και νέα παιχνίδια, τα οποία θα αδειοδοτήσει στο μέλλον το δημόσιο'', επισημαίνεται.
Επιπλέον, το δ.σ. της εταιρείας έδωσε το πράσινο φως για το πρακτικό της τεχνικής αξιολόγησης της επιτροπής του διαγωνισμού για τον Τεχνολογικό Πάροχο του κεντρικού συστήματος λειτουργίας των 11 παιχνιδιών της ΟΠΑΠ και αποφάσισε να προχωρήσει η διαγωνιστική διαδικασία με την αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς της Intralot, καθώς ο τεχνικός φάκελός της κρίθηκε επαρκής, σύμφωνος με τους όρους, τις απαιτήσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης