Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ελληνική Τράπεζα: Χορηγός στην ημερίδα της ελληνικής εταιρίας προστασίας της φύσης

Ελληνική Τράπεζα: Χορηγός στην ημερίδα της ελληνικής εταιρίας προστασίας της φύσης
Η Ελληνική Τράπεζα στήριξε, με την ιδιότητα του χορηγού, την επετειακή-εορταστική ημερίδα με τίτλο «Τα 20 Χρόνια της Οδηγίας 92/43/ΕΟΚ και το Δίκτυο “Natura 2000” στην Ελλάδα: Αποτίμηση, Αξιολόγηση και Προοπτικές» που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012, στην αίθουσα εκδηλώσεων του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, με την ευκαιρία των 20 χρόνων ισχύος της Οδηγίας 92/43/ΕΟΚ για την προστασία της ευρωπαϊκής φυσικής κληρονομιάς και τη δημιουργία του ευρωπαϊκού Δικτύου προστατευόμενων περιοχών «Natura 2000» (Φύση 2000).
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Υπουργός ΠΕΚΑ, καθηγητής Γρηγόρης Τσάλτας και ο αν. Διευθυντής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Αντώνης Καΐλής. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν εισηγήσεις, που κάλυψαν όλες τις πλευρές του θέματος, από τους κ.κ. Φ. Παπούλια, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γ. Πολίτη, δικηγόρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΠΦ, Κ. Μενουδάκο, Πρόεδρο του Ε’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ελ. Τρύφων, στέλεχος του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Κ. Γεωργίου, αν. καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΠΦ, Τ. Λεγάκι, αν. καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Δ. Καραβέλλα, Γενικό Διευθυντή του WWF Ελλάς.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ είναι ένας ανθρώπινος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος Οργανισμός, ο οποίος, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει το Περιβάλλον και λειτουργεί ως αρωγός σε ενέργειες που προάγουν και προωθούν την περιβαλλοντική ευαισθησία και ενημέρωση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης