Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η κ Σιακαλλή νέα ΓΔ της Ελληνικής τράπεζας Ελλάδος

Η κ Σιακαλλή νέα ΓΔ της Ελληνικής τράπεζας Ελλάδος


Τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στην Ελλάδα αναλαμβάνει, από την 1η Δεκεμβρίου 2009, η κα Αικατερίνη Σιακαλλή, μέσα στα πλαίσια του νέου στρατηγικού σχεδιασμού για αναδιάρθρωση των λειτουργιών του Δικτύου και των ριζικών διαρθρωτικών αλλαγών που υλοποιούνται.

Με πολύχρονη σταδιοδρομία σε υπεύθυνες θέσεις και με σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα, το νέο μέλος της διευθυντικής ομάδας αναλαμβάνει τη συνέχιση της πορείας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  και την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων στην Ελλάδα.

 

Η κα Σιακαλλή διετέλεσε Διευθύντρια του Κέντρου Επιχειρήσεων Γλάδστωνος και Αναξαγόρα στη Λεμεσό, καθώς επίσης και του Δικτύου Καταστημάτων της Λάρνακας. Στο παρελθόν, κατείχε διάφορες θέσεις στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ως Επικεφαλής τμημάτων, Υποδιευθύντρια στη Διεύθυνση Τομέα Ιδιωτών στη Λευκωσία και στο Κέντρο Επιχειρήσεως Λεμεσού. Διετέλεσε, επίσης, καθηγήτρια Λογιστικής και Οικονομικών στο Intercollege Λεμεσού, το οποίο συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Indiana των Η.Π.Α.

Η κα Σιακκαλλή δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στην Ελλάδα και να την οδηγήσουμε σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη. Η ανάληψη της θέσης αυτής είναι μεγάλη τιμή για εμένα και ευελπιστώ μέσω ομαδικού πνεύματος και συμμετοχικής πολιτικής να συνεχίσουμε να παρέχουμε προστιθέμενη αξία και άριστη ποιότητα υπηρεσιών ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης