Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ελληνική Τράπεζα: Δωρεά γραφειακού εξοπλισμού σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο

Ελληνική Τράπεζα: Δωρεά γραφειακού εξοπλισμού σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προχώρησε στη δωρεά γραφειακού εξοπλισμού σε τρία ιδρύματα των περιοχών Ελευσίνας και Ασπρόπυργου.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010, στελέχη της Τράπεζας πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους υπεύθυνους των ΚΑΠΗ Ελευσίνας και Ασπρόπυργου, καθώς και του Συλλόγου ΑμΕΑ Δυτικής Αττικής, στους οποίους διέθεσαν γραφειακό εξοπλισμό.

Τη δωρεά, εκ μέρους του Συλλόγου ΑμΕΑ Δυτικής Αττικής, παρέλαβε ο Πρόεδρος, κ. Ευάγγελος Κακοσαίος, ενώ η παράδοση στο ΚΑΠΗ Ασπρόπυργου έγινε στο Δημοτικό Σύμβουλο Ασπρόπυργου και Πρόεδρο του ΚΑΠΗ, κ. Γεώργιο Τσόκα και στο ΚΑΠΗ Ελευσίνας στην Υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργό, κ. Αγγελική Καλυμνάκη,

Η Γενική Διευθύντρια Δικτύου Καταστημάτων Ελλάδος, κ. Αικατερίνη Σιακαλλή, δήλωσε ότι: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ είναι ένας ανθρώπινος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος Οργανισμός, ο οποίος, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει την Κοινωνία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, το Περιβάλλον και αποδεικνύει έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπό της και την ευαισθησία της συμπαραστέκοντας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ενισχύοντας το έργο Ιδρυμάτων.»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης